Glas Javnosti

STRAVA I UŽAS U BEOGRADU! OČUH PREMLATIO BEBU: Polomio ga od glave do pete, obe ruke i noge

Hronika
Autor: Glas javnosti

Rašid B. iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je 4. novembra u kući na Karaburmi pretukao sina svoje vanbračne supruge koji još nema ni godinu dana!

Bebi, koja je sa teškim povredama zbrinuta u bolnici, polomljene su obe ruke i noge! Naš izvor otkriva da istražitelji sumnjaju da je beba bila žrtva nasilja i pre brutalnog prebijanja koje se dogodilo prethodne nedelje, prenosi Kurir.

- U Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj 5. novembra doveden je u pratnji majke i očuha dečak koji nema još ni godinu dana. Posle pregleda, lekari su mu konstatovali prelom nadlaktice, obe ramene kosti, leve butne kosti i obe potkolenice. Odmah su pozvali policiju, jer je beba imala teške telesne povrede - otkriva isti izvor.

Kako navodi, po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, policija je privela očuha dečaka i protiv njega podnela krivičnu prijavu.

- Sumnja se da je u četvrtak Rašid B. ostao neko vreme sam u kući sa dečakom i da ga je, iz za sada nepoznatih razloga pretukao do te mere da je imao prelome obe ruke i noge, kao i druge brojne povrede po telu, za koje se veruje da su nastale ranije - otkriva izvor Kurira.

Prema njegovim rečima, jezivo nasilje nad detetom najverovatnije se dogodilo prethodno veče, kada je majka dečaka otišla na kratko kod rođaka i ostavila ga nasamo sa očuhom. Kada se vratila kući kobne večeri, navodno je zatekla dete koje je imalo krv na usnama i odeći i podlive po licu. Međutim, te večeri dete nisu odveli kod lekara, već tek sutradan.

- Šta se dešavalo u četiri zida, biće utvrđeno istragom. Na saslušanju u tužilaštvu, Rašid B. je negirao izvršenje krivičnog dela nasilje u porodici, tvrdeći da on dete nije tukao, odnosno da ga nije ni pipnuo i da ne zna odakle dečaku prelomi ruku i nogu - otkriva izvor Kurira i dodaje da mu je posle saslušanja na predlog tužilaštva određen pritvor do 30 dana!

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR