Glas Javnosti

SAD JE I ZVANIČNO: Sud u Nišu potvrdio optužnicu za ubistvo tročlane porodice Đokić iz Aleksinca

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nepravnosnažnim rešenjem Višeg suda u Nišu potvrđena je optužnica Višeg javnog tužilaštva u Nišu protiv okrivljenog G. Dž. iz sela Moravac u opštini Aleksinac, za teško ubistvo tročlane porodice Đokić, saopšteno je iz tog suda.

Kako se navodi, optužnica je potvrđena zbog krivičnog dela teško ubistvo u sticaju sa krivičnim delima nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Viši sud u Nišu je odlučio da nema mesta optužbi po optužnici Višeg javnog tužilaštva u Nišu u odnosu na okrivljenog S. Dž. iz sela Moravac, opština Aleksinac i da se obustavlja krivični postupak protiv njega zbog krivičnog dela teško ubistvo u pomaganju u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i drugih eksplozivnih materija, piše N1.


Porodica Đokić, Goran, Gordana i njihova ćerka Lidija ubijeni su 26. septembra prošle godine u selu Moravac kod Aleksinca,

Njihova tela pronađena su 2. oktobra u ataru Moravca, nakon što su zapaljena i zakopana, a njihov automobil pronađen je desetak kilometara dalje, u selu Tešica.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR