Glas Javnosti

HRVATSKA POLICIJA planira da otkrije SVE O MATEJU PERIŠU!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Potraga za nestalim Splićaninom Matejem Perišem (27) ušla je u 13. dan, a mladiću i dalje nema traga, a nema ni novih službenih informacija.

Proteklih dana u Beogradu je bila i hrvatska policija koja će danas da se oglasi o detaljima potrage.

Policija je najavila konferenciju za danas kad će govoriti o potrazi za mladićem. Ono na što se mnogi fokusiraju su snimke nadzornih kamera, a kako je istaknuo, policija je izuzela više od stotinu različitih snimki s područja oko Beton hale, nakon što je mladić izašao iz kluba Gotik,piše 24sata.

Inače, o susretu s hrvatskom policijom juče je službenu izjavu dao i srpski ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, koji je rekao da su razgovarali i razmenili informacije.

- Ja se nadam da su naše kolege iz Hrvatske zadovolјne našom istragom, uostalom kad se budemo ponovo videli, oni će nam reći. Nema nikoga kome je više u interesu, naravno osim porodice, stalo da dođe do istine od MUP Srbije. Svakom pripadniku Ministarstva unutrašnjih poslova, od ministra do ronilaca u Žandarmeriji, Veselina Milića kao načelnika Policijske uprave za grad Beograd, svakom tom dobrom čoveku koji zaista iskreno i uporno radi već danima, stalo je da nađe tog mladića. Ne mogu iznositi pretpostavke, istraga je otišla u jednom smeru - rekao je juče Vulin koji je dodao da se pretražuje Sava i deo dunavskog akvatorija. Kaže da neće stati dok nešto ne pronađu i da će dati sve od sebe te da se pretražuju sve obale i istražuje svaka poluinformacija ili neproverena informacija.

BONUS VIDEO: Poznati astrolog otkriva:Nepoznata žena me je naterala da se bavim astrologijom


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR