Glas Javnosti

PRODUŽEN PRITVOR SERIJSKOM SILOVATELJU: Igor Milošević ostaje iza rešetaka

Hronika
Autor: Glas javnosti

Serijskom silovatelju Igoru Miloševiću, koji je uhapšen pre mesec dana zbog ugrožavanja sigurnosti produžen je danas pritvor za još 30 dana.

Milošević je uhapšen 30. septembra po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva, po prijavi koja je ovoj instituciji dostavljena tri dana ranije.

- Nakon što je Prvom tužilaštvu u Beogradu dostavljena krivična prijava od strane dnevnih novina ,,Informer protiv I.M. ,u tužilaštvu je obavljen razgovor sa novinarkama navedenih novina, a potom je po nalogu dežurnog tuzioca Prvog OJT u Beogradu u saradnji sa policijskom upravom za grad Beograd, odeljenje za javni red i mir određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati osumnjičenom I.M. zbog krivičnog dela Ugrožavanje sigurnosti. iz člana 138 st.3 KZRS - navode u Tužilaštvu za Blic.


Podsetimo, Milošević je pušten na slobodu 20. septembra nakon što je u zatvoru proveo 15 godina zbog niza silovanja, odnedavno se ponovo nalazi na slobodi.

Reč je o višestrukom povratniku kada je reč o krivičnom delu silovanje. Hapšen je više puta i u pitanju je veoma opasan čovek. Navodno je počeo da napastvuje još sa 14 godina.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR