Glas Javnosti

NEGIRAO KRIVIČNA DELA: Saslušan serijski silovatelj Igor Milošević

Hronika
Autor: Glas javnosti

Serijski silovatelj i višestruki povratnik Igor Milošević saslušan je pred Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu, piše Nova.rs.

On je negirao krivična dela koja mu se stavljaju na teret, javlja portal Nova.rs.

„Nakon toga zamenik tužioca je predložio sudu da se u odnosu na osumnjičenog odredi pritvor: zbog opasnosti da neće biti moguće obezbediti njegovo prisustvo u postupku, zbog okolnosti koje ukazuju da bi mogao uticati na svedoke koji tek treba da budu ispitani, kao i zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao uciniti delom kojim preti, a sve to uzimajući u obzir njegovu raniju višestruku osuđivanost“, naveli su iz tužialštva.


Takođe, radi provera navoda krivične prijave tužilaštvo će ispitati oštećene, eventualne druge svedoke, zatim će narediti komisijsko psihološko-psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog na okolnost njegove uračunljivosti, a potom će doneti odluku, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Milošević je uhapšen zbog ugrožavanja sigurnosti, po prijavi tabloida „Informer“.

„Informer“ je prethodno sa Miloševićem objavio intervju, što je izazvalo glasnu osudu javnosti i dovelo do više protesta ispred redakcije tog lista, prenosi N1 pisanje portala Nova.rs.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR