Glas Javnosti

PREVEZEN U BOLNICU SA 90 ODSTO OPEKOTINA: Žena i troje dece uspeli da se SPASU iz kuće u PLAMENU (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Tridesetjednogodišnja Australijanka poginula je nakon što je upala u kuću bivšeg momka u kojoj je živeo sa novom devojkom, polila je benzinom i sve zapalila.

Policija je rekla da je žena u četvrtak oko 3.00 u noći provalila u kuću bivšeg momka Stenlija Obija (33) u Nju Bitu kod Logana, u južnom predgrađu Brizbejna. Neidentifikovana osvetnica je i sama poginula u požaru.

Obi je prevezen u bolnici sa 90 odsto opekotina na telu, preneo je “Dejli mejl”. Policija je rekla da su službenici koji su stigli na lice mesta morali da ga poliju vodom iz creva. Kako prenose mediji, on možda neće preživeti i u teškim je bolovima.



Njegova sadašnja devojka (30) i troje dece starosti pet, tri i dve godine, uspeli su da pobegnu iz kuće bez povreda. Prevezeni su ipak u bolnicu da bi se utvrdilo njihovo stanje.

Policija je na konferenciji za štampu u četvrtak ujutro navela da su Obi i njegova nova devojka živeli u kući oko šest meseci. Detektivi tek treba da ispitaju preživelu ženu i apelovali su na javnost da im pruži više informacija.

Jedan komšija rekao je da su ga u 3.00 ujutro probudile sirene vatrogasnih i policijskih kola.

"Mogao sam da vidim vatru iz moje kuće, (dizala se) deset metara uvis" - naveo je na društvenim mrežama.

Portparol vatrogasne službe Kvinslenda rekao je "Dejli mejlu Australija" da je lokacija bila "dobrano zahvaćena" plamenom kad su četiri vozila stigla do tamo. Vatrogasci su proveli više od dva sata pokušavajući da ugase vatru, prenosi Srbija Danas.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR