Glas Javnosti

PRAVA DRAMA! Nišlijka sletela sa puta, 24 sata bila zarobljena u automobilu, ova stvar je spasila da preživi

Hronika
Autor: Glas javnosti

Šezdsetpetogodišnja Nišlijka izbegla je teže posledice samo pukom srećom je preživela nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila minulog vikenda u niškom selu Paljina.

Ona je svojim vozilom „fiat punto“ sletela s puta u ataru ovog sela i ostala zarobljena u autu u kome je provela skoro 24 sata jer joj se isprazni mobilni telefon i nije mogla da pozove pomoć.  Spašena je zahvaljujući prolaznici koja je alarmirala hitne službe pa je žena izvučena iz auta i medicinski zbrinuta.

Vozilo je sletelo u blizini seoskog groblja na putu ka banji Topilo.

- Jedna meštanka je prvi put primetila automobil pokraj puta u subotu oko 14.30 sati kao i ženu na mestu vozača ali joj u tom trenutku ništa nije bilo sumnjivo. Međutim, kada je u nedelju oko podneva ugledala automobil na istom mestu, pozvala je policiju a alarmirana je i Hitna pomoć. Žena je nakon pružene medicinske pomoći, u dobrom opštem stanju odvezena kući u Niš – navode izvori Novosti upoznati sa ovim slučajem. 

Kako se  saznaje, ona nije bila u mogućnosti da pozove pomoć jer joj se ispraznila baterija na mobilnom telefonu. Imala je sreće da je u vozilu imala nešto hrane što joj je olakšalo čekanje na spasioce.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR