Glas Javnosti

POTRAGA ZA NESTALIM SPLIĆANINOM: Policija čamcima i baterijskim lampama PRETRAŽUJE SAVU!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Matejev otac Nenad i dalje je u Beton hali, pored kafića "Gotik" u kom je poslednji put viđen njegov sin.

Skoro tri dana je prošlo od nestanka Splićanina Mateja Periša (26) kojem se svaki trag gubi u noći između četvrtka i petka, poslednjih dana stare godine. Njegov otac Nenad sleteo je danas u Beograd, kako bi se priključio potrazi za svojim sinom.

Rečna policija čamcima pretražuje reku Savu, dok je Matejev otac Nenad i dalje u Beton hali, pored kafića "Gotik" u kom je poslednji put viđen njegov sin.
- Našao sam se sa društvom koje je bilo u ovom lokalu sa Matejem. Ići ću do policije čim pre, ako ne danas onda sutra ujutru. To je sve što mogu da kažem. Molim građane Srbije da jave sve što znaju, u ime svoje porodice im svima zahvaljujem - rekao je vidno uznemiren Nenad Periš, otac nestalog mladića.

Podsetimo, u noći između četvrtka i petka, odnosno 31. decembra oko 2.30 gubi se svaki trag mladiću iz Splita Mateju Perišu (27). On je sa svojim društvom došao u Beograd na doček Nove godine.
Oni su u razgovoru za medije ispričali da je njih sedmoro u veče nestanka najpre otišlo na večeru u jedan restoran u Beton hali, a onda u klub "Gotik". Kada je u jednom momentu društvo shvatilo da Mateja već neko vreme nema, počeli su da ga traže unutra. Na izlazu iz kluba, shvatili su da je njegova jakna ostala u garderobi. Nastavili su potragu i okolo.

Drugovi su posle potrage otišli u smeštaj, gde su se nadali da će ujutro doći. Kada se to nije desilo, kontaktirali su policiju.

BONUS VIDEO: ANA PEJIĆ: HTELI SU DA ME KUPE KAKO BIH ZAĆUTALA O KRAĐI BEBA

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR