Glas Javnosti

SPLIĆANIN KAO DA JE U ZEMLJU PROPAO! Prijatelji očajni: Matej je otišao do toaleta i nije se vratio (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Otac nestalog mladića Mateja Periša (27) iz Splita, Nenad Periš oglasio se danas u hrvatskim medijima i rekao da je njegov sin u Beograd otputovao s prijateljima koje poznaje ceo život.

Matej Periš (27) iz Splita nestao je noćas u Beogradu. On je poslednji put viđen u klubu "Gotik" u Beton hali oko 2.30 časova.

Na sebi je imao crnu majicu, farmerke i crne patike s belim džonom. Visok je 188 centimetara, jače je telesne građe, plave kose i očiju.

Njegovi prijatelji su kazali u razgovoru za medije da je njih sedmoro najpre su otišlo na večeru u jedan restoran u Beton hali, a onda u klub "Gotik".

„Nismo znali gde ćemo posle. Videli smo da se čeka na ulaz u Gotik, da je klub, odlučili smo da pričekamo, onda smo ušli unutra i sve je bilo u najboljem redu. Nikakvih sukoba nije bilo u klubu“, objašnjava Matejev drug, sve od početka.

Dalje kaže da su "imali bazu" u jednom delu kluba, te da su se kretali, ali vraćali na isto mesto.

1641052073-Screenshot_2 

"Tako je i on u jednom momentu otišao - da napravi đir, do vc-a, ili je video neke ženske, pa otišao da priča sa njima. Nakon toga 20, 30 minuta shvatimo da se on još nije vratio. Počinjemo da ga tražimo po klubu, da idemo do vrata, po toaletima, da ga tražimo, ali ga nismo našli. Uzimamo jakne i shvatamo da on uopšte nije uzeo svoju", kaže, dodajući da je njegova ostala u garderobi, sa ostalim jaknama: - A njega nema nigde.

Kada je u jednom momentu društvo shvatilo da Mateja već neko vreme nema, počeli su da ga traže unutra. Na izlazu iz kluba, shvatili su da je njegova jakna ostala u garderobi. Nastavili su potragu i okolo.

Sagovornik, vrlo uzrujan, navodi da su nestalog prijatelja tražili oko sat vremena, i oko kluba.

"Mislili smo da je eventualno otišao s nekom devojkom, nismo hteli da odmah dižemo paniku. Otišli smo do apartmana, malo da odmorimo. Mislili smo da će se ujutro javiti ili ćemo ići u policiju", priča Matejev drug koji dodaje: "nestao je, nema mu traga ni glasa i sr**e je veliko".

Porodica moli za pomoć

Nije se javio roditeljima i isključen mu je mobilni telefon. Porodici se javila i hrvatska ambasada u Beogradu koja kontaktira s policijom. Oni su svi dali svoje iskaze policiji, a proveravaju se i nadzorne kamere kluba.

Porodica moli sve koji imaju bilo kakve informacije o Matejevom nestanku ili trenutnoj lokaciji da se jave policiji.

- Matej je inače miran momak i sportista. Diplomirani ekonomista, ne bi sam otišao a da se nikome ne javi - rekao je Matejev otac Nenad Periš, inače međunarodni vaterpolo sudija, prenosi Index.hr.

Matejeva porodica tokom dana poslala je poruku javnosti: "Svaka nam je informacija zlata vredna. Ako nešto znate, molimo Vas da se javite na broj +38598432700. Hvala svima."

Ako imate informacije o Mateju Perišu, javite ih u najbližu policijsku postaju ili na broj telefona 192.

 

BONUS VIDEO: Milan Kalinić pao na FAJTERU: Ja sam dr*adžija

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR