Glas Javnosti

POLICIJA PRONAŠLA MATEJEVE PATIKE? Potraga ulazi u 11. dan, oglasili se otac i devojka!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Potraga za nestalim Splićaninom Matejem Perišem koji je 31.decembra nestao ispred jednog beogradskog noćnog kluba je ušla u 11. dan.

Prema poslednjim informacijama, Matej Periš je snimljen nadzornom kamerom na šetalištu Promenada, a potraga za njim ulati u 11. dan.

Poslednje što je objavljeno je da su pronađene muške patike za koje su sumnja da su Matejeve, kao i opušak, nakon čega je Matejev otac Nenad Periš rekao da su ga kontaktirali iz policije ovim povodom. 

- Pitali su me da li je Matej imao bele ili plave patike. Rekao sam im da je imao bele, koje su sa strane imale plavo slovo V i da je on nosio broj 44 ili 45, zavisno od modela. Prosledio sam im i fotografiju tih patika, jer i ja imam iste takve, samo broj veće, rekao je Matejev otac, a prnele Novosti.rs
Takođe je dodao da njegov sin nije bio pušač, s obzirom na opušak za koji se takođe sumnja da je ostao iza Splićanina.

Nakon deset dana se oglasila i Sanja, Matejeva devojka koja je ispričala da joj je on nekoliko sati pre nestanka poslao video-snimak iz Beograda.

- Taj snimak mi je stigao oko 21.30. Njih sedmorica su bili u restoranu i čekali da im donesu večeru. Na stolu su se videle tri flaše vina. Kako sam bila na poslu, a ugasio mi se mobilni telefon, odgovorila sam mu tek oko ponoći kad sam stigla kući i otišla sam da spavam - rekla je Sanja.

Ona je dodala da joj Matej ujutru više nije slao poruke niti odgovarao na iste. Misleći da spava, Sanja je tek po podne pozvala njegovog prijatelja koji joj je saopštio da je Matej nestao.

Matej je u noći 31. decembra nestao ispred kluba Gotik, ostavivši jaknu unutra, kada je počeo da trči prema Beogradu na vodi. Poslednje što je snimljeno je sa nadzorne kamere sa restorana "Sava nova", kako silazi stepenicama ka reci.

BONUS VIDEO: EVO KO SU NAJPOZNATIJI KRADLJIVCI UMETNIČKIH DELA


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Ex faca u 10.01.2022 11:51:55 h
     0 

Svakako da želim da se momak pronadje, najbolje da je živ i zdrav. Naša sposobna policija je pre par godina pronašla nekom japancu ukradeni bicikl za par sati, a sad ne može da nadje čoveka Zaključak je da je ono bila nameštaljka a ovo realnost. Meni pre par godina nestao zaključan motor iz ulaza, niko od policije ni da me opsuje, kamoli da nadju. Mogu, ako su sami organizovali. Mogu da nadju 2oo g trave, a za tone štite uzgajivača... Zato volim svoou zemlju, nikad nije dosadno.