Glas Javnosti

KAO DA SU IZGUBILI BRATA! Matejev otac kroz suze otkrio gde su sada prijatelji sa kojima je Matej došao u Beograd

Hronika
Autor: Glas javnosti

I posle deset dana potrage za Matejem Perišem (27) iz Splita nema nikakvih konkretnih rezultata šta se desilo kobne noći kada je nestao.

Matejev otac Nenad Periš ostaje u Beogradu i čeka nove informacije iz MUP-a Srbije koje bi, kako očekuje, mogle stići sutra.

On je je izjavio  da će se iz Beograda vratiti sa sinom, i da svi koji imaju decu razumeju o čemu govori. Otkrio je i da je u kontaktu sa Matejevim prijateljima sa kojima je njegov sin slavio Novu godinu.


Po njegovim rečima, svi su se razboleli od korona virusa.

Oni su utučeni, izgubili su ili privremeno, daj Bože da je privremeno, svog prijatelja od prvog razreda osnovne škole. Rekli su mi da... Ja ne čitam te objave, mene interesuju samo informacije i istina, isključivo MUP Srbije. Sve što se piše, ima puno laži, ovoga, onoga... Svaki dan se čujemo, dobili su koronu i razboleli se. Teško je. Kao da su izgubili brata - kaže on.

Na pitanje ima li pretpostavku gde je želeo da ode njegov sin, Nenad je rekao da je Mateju to bilo prvi put da je u Beogradu.

Nije poznavao grad. De fakto je jutro tog nesretnog dana došao. Nije znao gde je, možda po nekoj priči, ali nije mogao sam da se orijentiše po gradu - rekao je on.

BONUS VIDEO: GLAS U MELBURNU! Srbi pesmom i zastavama prkose kengurima ispred Novakovog hotela

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR