Glas Javnosti

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV BOĆE I JANJOŠA: MMA Borac ubijen na podmukao način

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nakon što se bivši policajac Dalibor Bogdanović Boća (45) posle šestomesečnog bekstva i skrivanja predao u sredu uveče policiji, Više javno tužilaštvo u Novom Sadu je podiglo optužnicu protiv njega i Daniela Janjoša (42), u vezi sa događajem od 2. septembra 2021. godine u Cankarevoj ulici u Novom Sadu, kada je ubijen MMA borac Uroš Stefanović (27), a Goran Kovačević Goranac (47) ranjen u ruku.

- Povodom događaja koji je izazvao interesovanje javnosti i koji se dogodio u Novom Sadu u večernjim časovima dana 2. septembra 2021, u ulici Cankarevoj, kada je na podmukao način lišen života Uroš Stefanović, a Goran Kovačević ranjen, Više javno tužilaštvo u Novom Sadu obaveštava javnost da, nakon što je osumnjičeni Bogdanović uhapšen po prethodno izdatoj poternici, isti je 10. marta saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu na okolnosti izvršenja krivičnih dela koja mu se stavljaju na teret - saopšteno je iz Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu.

Kako dalje navode, osim toga, "Više javno tužilaštvo u Novom Sadu obaveštava javnost da je na osnovu svih dokaza prikupljenih u istrazi, stanje stvari dovoljno razjašnjeno, nakon čega je Više javno tužilaštvo u Novom Sadu u zakonskom roku, danas podiglo Optužnicu protiv D.B. i D.J. zbog opravdane sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnim materija".

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR