Glas Javnosti

PIJAN I DROGIRAN VOZIO BMW SMRTI NA ZRENJANINCU! U kom pravcu ide istraga strašne nesreće, osumnjičeni se ovako branio (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti/ Kurir

crna hronika

BMW auto D. S. (23) iz Beograda kojem je u četvrtak određen pritvor do 30 dana pod sumnjom da nije pružio pomoć povređenima u nesreći na Zrenjaninskom putu u kojoj je i sam učestvovao, a u kojoj je, podsetimo poginuo mladić, a troje povređeno, poslat je na veštačenje.

- Radi se saobraćajno tehničko veštačenje. Tu spada tehnička ispravnost vozila, brzina kretanja vozila koja su učestvovala u saobraćajnoj nesreći, poštovanje saobraćajnih propisa... Veštačenje da napomenem nema veze sa delom za koje je Denisu određen pritvor. Tužilaštvo utvrđuje da li ima elemenata još nekog krivičnog dela kod učesnika saobraćajne nesreće - rekao je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Istragom je utvrđeno da se protiv njega vodi 10 preršajnih postupaka, a isto toliko je i zastarelo jer ga policija nije nalazila na adresi iz lične karte. Trenutno ima samo jednu presudu iz oblasti bezbednosti u saobraćaju u Beogradu.

- On je učestvovao u nesreći na Zrenjaninskom putu, a imao je zabranu upravljanja vozilom. Ova činjenica biće mu otežavajuća okolnost tokom procesa- kaže izvor Telegrafa i dodaje da je istragom utvrđeno da je u trenutku nesreće bio pijan i pod dejstvom alkohola.

Odbrana

D. S. na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tuđilaštvu u Beogradu, nezvanično, rekao je da su ga ljudi izvlačili iz automobila, da je on onesvešćen išao po putu i da se u jednom trenutku setio prijatelja i zatražio da dođe po njega. Osumnjičeni je objasnio sudiji da je "bio u potpunom šoku i da se mnogih detalja i ne seća".

- Rekao je da ga je drug odvezao na privatnu kliniku gde su ga pregledali, ali tamo nisu imali rendgen pa je upućen u Urgentni centar. Nije mogao da pomogne devojkama jer je i sam bio povređen. Pritvor mu je određen zbog uticaja na svedoke i opasnosti da će u kratkom periodu ponoviti delo - kaže Bojan Ječmenica, advokat osumnjičenog mladića.



Nesreća

Podsećanja radi, nesreća se dogodila kada se BMW sa beogradskim tablicama kretao desnom saobraćajnom trakom prema gradu, a u trenutku kada je prelazio u levu traku, u njegovu bočnu stranu prednjim delom je udario BMW sa valjevskim tablicama.

Dž. K. nalazio se za volanom BMW beogradskih registarskih oznaka, a u nesreći je zadobio teške telesne povrede. On je nekoliko sati kasnije u bolnici podlegao povredama. Njegova devojka J. I. (34) zadobila je teške povrede.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR