Glas Javnosti

Ovo je ODBRANA Denisa (23) zbog nepružanja pomoći u nesreći na Zrenjaninskom putu

Hronika
Autor: Glas javnosti / objektiv

U toku je veštačenje njegovog vozila, ali i svih DNK-a tragova kako bi se utvrdilo da je on bio za volanom

Denisu S. (23) iz Beograda u četvrtak je određen pritvor do 30 dana pod sumnjom da nije pružio pomoć povređenima u nesreći na Zrenjaninskom putu u kojoj je i sam učestvovao.

U toku je veštačenje njegovog vozila, ali i svih DNK-a tragova kako bi se utvrdilo da je on bio za volanom.

Istragom je utvrđeno da se protiv njega vodi 10 preršajnih postupaka, a isto toliko je i zastarelo jer ga policija nije nalazila na adresi iz lične karte. Trenutno ima samo jednu presudu iz oblasti bezbednosti u saobraćaju u Beogradu.

– On je učestvovao u nesreći na Zrenjaninskom putu, a imao je zabranu upravljanja vozilom. Ova činjenica biće mu otežavajuća okolnost tokom procesa – kaže izvor i dodaje da je istragom utvrđeno da je u trenutku nesreće bio pijan i pod dejstvom alkohola.

Denis S. na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, nezvanično, rekao je da su ga ljudi izvlačili iz automobila, da je on onesvešćen išao po putu i da se u jednom trenutku setio prijatelja i zatražio da dođe po njega. Osumnjičeni je objasnio sudiji da je “bio u potpunom šoku i da se mnogih detalja i ne seća”.

– Denis je rekao da ga je drug odvezao na privatnu kliniku gde su ga pregledali, ali tamo nisu imali rendgen pa je upućen u Urgentni centar. Nije mogao da pomogne devojkama jer je i sam bio povređen. Pritvor mu je određen zbog uticaja na svedoke i opasnosti da će u kratkom periodu ponoviti delo – kaže Bojan Ječmenica, advokat osumnjičenog mladića.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR