Glas Javnosti

UHAPŠEN VOZAČ (23) drugog BMW-a zbog nesreće na Zrenjaninskom putu: Evo šta mu se stavlja na teret

Hronika
Autor: Glas javnosti / objektiv

Osumnjičenom određeno zadržavanje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su D. S. (23) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Sumnja se da je on u subotu oko 21.20 časova učestvovao u saobraćajnoj nesreći na Zrenjaninskom putu, nakon čega je pobegao sa lica mesta, saopštila je PU Beograd.

U sudaru dva automobila teško su povređene četiri osobe, od kojih je jedna podlegla povredama u bolnici.

Naknadno je lekarsku pomoć zatražio i D. S, kome su konstatovane lake telesne povrede.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Podsećamo, Džemo K. (37) podlegao je povredama koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila pre dva dana oko 22 sata na Zrenjaninskom putu.

Naime, on je vozio BMW sa beogradskim tablicama i kretao se desnom saobraćajnom trakom prema gradu, a u trenutku kada je prelazio u levu traku, u njegovu bočnu stranu prednjim delom je udario BMW sa valjevskim tablicama.

Nesrećnom čoveka su, prema rečima očevidaca, iz smrskanog BMW izvlačili vatrogasci, a bio je bez svesti.

Kako se saznaje, Džemo je, u trenutku kada je drugi BMW naleto na njega, svojim vozilom hteo polukružno da se okrene, što na tom delu puta nije dozvoljeno.

Ipak, D.S. (23), koji je upravljao drugim vozilom pobeogao je sa lica mesta, a sa njim su u vozilu bile dve devojke, sestre od 19 i 17 godina koje su lakše povređene.

Prema pisanju medija, D.S. je kretao neprilagođen brzinom, ima zabranu upravljanja vozilom i više desetina saobraćajnih prekršaja!

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR