Glas Javnosti

PRVA FRIZURICA SRBIJE! Nećete verovati kako je SMEDEREVAC iskorišćavao siromašne devojake u kafani

Hronika
Autor: Glas javnosti

Policija i Više javno tužilaštvo u Smederevu, u planiranoj akciji uhapsili su Ljubišu Vasića (55), gazdu jedne kafane u okolini Smedereva, kao i konobara J.J. (62), zbog sumnje da su počinili krivično delo trgovina ljudima.

Osumnjičeni Ljubiša Vasić i ranije je hapšen zbog podvođenja devojaka u svom lokalu kod Smedereva, a tada se spekulisalo da je dnevno od podvođenja zarađivao 500 evra. Bio je osuđivan i za posredovanje u prostituciji.

- Na saslušanju pred Višim tužilaštvom, navodno su i Vasić i njegov konobar negirali izvršenje krivičnog dela i pričali su da nemaju veze sa prostitucijom - kaže izvor Kurira.

Naš izvor otkriva da je Ljubiša poznat po nadimku "prva frizura Srbije", zbog karakterističnih lokni koje ima na glavi.

- Prošli put kada je uhapšen, sumnjalo se da su mu pomagala trojica konobara koji su podvodili "egzotične" plesačice sa njim - podseća izvor.

Ovoga puta Vasić i konobar, uhapšeni su u planiranoj akciji, nakon što se saznalo da već duže vreme u kafani podvode žene, prenosi Kurir.

- Policija i tužilaštvo upali su u kafanu u trenutku kada su se unutra nalazila dvojica muškaraca i tri žene za koje se sumnja da su pružale seksualne usluge za novac - priča izvor:

- Lisice na ruke stavljene su gazdi kafane i konobaru koji mu je pomagao u "poslu".

Oštećene devojke i njihovi klijenti biće naknadno ispitani pred tužilaštvom. Osumnjičenima je određen pritvor do 30 dana.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR