Glas Javnosti

BORE JOJ SE ZA ŽIVOT: Ima veoma teške povrede glave

Hronika
Autor: Glas javnosti

U Sremčici se dogodio još jedan pokušaj ubistva kada je suprug izbo suprugu nožem, ali je ona za razliku od žene sa Zvezdare odmah prebačena na kućno lečenje i nalazi se van životne opasnosti.

Sanja P. (48) koju je suprug Goran p. (54) pokušao da ubije sekirom kojom ju je udario u glavu, a potom hteo da se obesi na Zvezdari je, prema našim saznanjima u veoma teškom stanju i lekari joj se i dalje bore za život.

Lekari joj se bore za život više od dve nedelje. Ona je u veoma teškom stanju, zadobila je povrede glave opasne po život. 



Podsetimo, napad se dogodio u danu kada su se vratili sa suda gde su bili jer je Sanja ranije podnela krivičnu prijavu protiv supruga zbog nasilja u porodici. Kada su se vratili sa suda, on je uzeo sekiru i njom napao suprugu pred maloletnom decom.

Preplašena ćerka otrčala je kod komšija i molila ih za pomoć: "Ubio mi je majku!", vikala je devojčica, a nekoliko sekundi kasnije u dvorište kod komšija došla je i teško povređena žena, sva u krvi i molila je za pomoć, prenosi Telegraf.



Komšije su pozvale Hitnu pomoć i policiju, a Goran P. je u tom trenutku pokušao da se obesi ispred kuće, i u toj nameri sprečio ga je jedan komšija.

Dan kasnije, tačnije, 25. marta, u Sremčici se dogodio još jedan pokušaj ubistva kada je suprug izbo suprugu nožem, ali je ona za razliku od žene sa Zvezdare odmah prebačena na kućno lečenje i nalazi se van životne opasnosti.



"Ona je sa posekotinama dovezena u bolnicu, ali čim su povrede sanirane, puštena je na kućno lečenje" - kažu iz bolnice.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR