Glas Javnosti

OVAKO JE POLICIJA PRATILA MARJANOVIĆA: Isplivali novi detalji nakon suđenja: Ispod Zoranovog automobila postavljen specijalni uređaj

Hronika
Autor: Glas javnosti

Jučerašnje suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom da je 2. aprila na nasipu Crvenka u Borči ubio suprgu Jelenu Marjanović, izazvalo je pravu buru, a na ročištu je obelodanjeno da su svi članovi porodice Marjanović mesec dana posle Jelenine smrti stavljeni na mere!

Jedan od Zoranovih branilaca, advokat Nikola Dumnić, naveo je da postoji izveštaj MUP od 30. maja 2016, u kom se navodi da su automobili članova porodice ozvučeni, kao i njihova kuća.

- Naš branjenik i svi članovi njegove porodice su prisluškivani i tajno praćeni, ali u predmetu nema niti transkripata, niti izveštaja o rezultatima mere tajne pratnje - rekao je Dumnić, navodeći da su Marjanovići pod nadzorom bili mesecima, ali da nije otkriveno ništa što ih dovodi u vezu sa zločinom.


U dokumentu se navodi da je Viši sud u Beogradu odobrio meru tajnog nadzora nad Zoranom, njegovim pokojnim ocem Vladimirom, majkom Zoricom, bratom Milošem, njegovom suprugom Milicom, kao i kumom porodice, Verom Vukomanović. Takođe, navodi se i da je pod "mercedes" porodice Marjanović odobreno postavljanje GPS uređaja za praćenje.

- U automobil je postavljen i uređaj za tajno audio snimanje razgovora unutar vozila - objašnjava  izvor.


Interesantno je i to da je kuma porodice Marjanović, Vera Vukomanović, bila pod tajnim nadzorom policije.

- Vera je porodična kuma Marjanovića i u njihovoj kući je tretirana kao član porodice. Maltene je živela s njima. Ona je bila i svedok na suđenju Zoranu Marjanoviću i opisala je poslednji dan Jelene Marjanović u toj kući - podseća izvor.


Kako dalje navodi Vera je kobnog 2. aprila 2016. bila kod svojih kumova.

- Na saslušanju u tužilaštvu je rekla da je atmosfera u kući bila svečana, jer je tog dana Uroš Marjanović, Zoranov sin iz prvog braka položio vožnju, a potom je opisala šta je koji član porodice radio - podseća izvor Kurira.


- Došla sam tog jutra u kuću, kupila sam usput hleb. Zorica je već bila budna kada sam došla, dok su ostali spavali. Probudile smo Uroša jer je tog dana trebalo da polaže vožnju. U međuvremenu je ustao i Vladimir, pa smo on, Zorica i ja pili kafu, ja sam usput peglala - ispričala je Vera, navodno, kako je proticalo uobičajeno jutro u domu u kom su, osim Zorana, Jelene i njihove ćerke, živeli i Zoranovi roditelji Vladimir i Zorica, njegov brat Miloš i snaja Milica, kao i sin iz prvog Zoranovog braka, kazala je ona.

BONUS VIDEO: Kako nas varaju trgovci - lažna sniženja, sumnjivi pokloni, reklamacije kao nemoguća misija


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR