Glas Javnosti

NASTAVLJA SE SUĐENJE ZA UBISTVO PEVAČICE: Zoran Marjanović stigao u sud, danas izlaganje dokaza

Hronika
Autor: Glas javnosti

Zoran Marjanović, kome se sudi za ubistvo supruge Jelene Marjanović, stigao je u Viši sud u Beogradu u pratnji advokata Nikole Dumnića i Aleksandra Zarića.

Odbrana Marjanovića na prošlom suđenju podnela je zahtev da se u dokaze uvrste audio - zapisi telefonskih poziva optuženog policiji na dan ubistva, zatim video zapis emisije u kojoj je pevačica gostovala i govorila pred porodičnim odnosima, kao i izveštaj o tragovima obuće u blatu. Uz to, tražili su i da se zbog traga krvi u Zoranovom automobilu marke "mercedes" kao dokaz dostavi fotografija iz telefona na kojoj povreda Jelene ruke.

- Mogu da dostavim fotografiju na kojoj se vidi povreda njene ruke, koju je ona slikala i poslala sestri - rekao je Marjanović.


Tokom pretresa je izvršen uvid u dokaze u spisima predloga, ali je se odbrana nakon što je sudija Jelena Škulić pročitala sve predloge usprotivila nastavku pretresa, navodeći da ih Sud nije obavestio o dokazima koji su uvršteni po izuzetnom pravu Suda, a koje nije predložilo tužilaštvo.


Potom je predloženo da se dokazi prikažu doku-kameri. Nastavak je danas.

BONUS VIDEO: Surova životna ispovest devojke sa albinizmom i priča o ljudima koji "nisu po standardima"

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR