Glas Javnosti

Otkrivamo kako je Vladimir Kecmanović branio Kostu na saslušanju

Hronika
Autor: Glas javnosti

U krvavom piru Koste Kecmanovića, nedužne živote su izgubili Dragan Vlahović, čuvar škole, Mara Anđelković, Andrija Čikić, Ana Božović, Adriana Dukić, Katarina Martinović, Bojana Asović, Angelina Aćimović, Ema Kobiljski i Sofija Negić.

Kosta Kecmanović je 3. maja prošle godine izvršio krvavi pir u OŠ “Vladislav Ribnikar” na Vračaru kada je ubio 9 školskih drugara i čuvara škole. 

Vladimir Kecmanović, njegov otac je uhapšen odmah nakon masakra i još uvek se nalazi u pritvoru. 

Kako se saznalo nakon masakra Kosta je redovno posećivao streljanu i tako ga je vodio upravo doktor Kecmanović, poznati beogradski doktor.

Tačno je, vodio sam ga u streljanu, primetili su da je posebno talentovan. Bilo je žrtva vršnjačkog nasilja, prektulkli su ga, bio je izopšten - rekao je u očaju Vladimir Kecmanović na saslušanju nakon hapšenja i dodao da je on posle svega mrtav čovek.


Podsetimo, Kosta Kecmanović, učenik OŠ Vladislav Ribnikar, 3. maja usmrtio je devetoro svojih vršnjaka i čuvara škole. On je tog jutra s namerom da izvrši masakr zakasnio u školu i čas istorije, a onda sa dva očeva pištolja i punim rancem molotovljevih koktela ušao na ulazna vrata škole i zapucao. Usmrtio je najpre čuvara i dve devojčice koje su dežurale, a onda ušao u kabinet za istoriju gde je njegovo odeljenje imalo čas i ispalio rafal. Tom prilikom je usmrtio još šestoro vršnjaka, dok je još troje i nastavicu istorije teško ranio. Dvanaest dana kasnije, još jedna devojčica je nažalost, podlegla povredama.

U krvavom piru Koste Kecmanovića, nedužne živote su izgubili Dragan Vlahović, čuvar škole, Mara Anđelković, Andrija Čikić, Ana Božović, Adriana Dukić, Katarina Martinović, Bojana Asović, Angelina Aćimović, Ema Kobiljski i Sofija Negić.

Dečak-ubica se od 3. maja nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, dok je njegov otac Vladimir Kecmanović u pritvoru i protiv njega, ali i Kostine majke, Miljane Kecmanović se vode parnični i krivični postupak koji su pokrenuli roditelji ubijene dece.


Glas javnosti/R01S

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Ana u 18.06.2024 12:59:06 h
     0 
Iako se čuti,I ne sme o tome da se prica,naočigled ije je da je dečak zlostavljao od strane svojih vršnjaka.Prema tome,treba pustiti to dete na slobodu,jer je on kriv koliko i njegovi vršnjaci.Da ga nisu maltretirali do svega ovog ne bi ni došlo.Ati roditelji te dece,se po meni ponašaju nenormalno.