Glas Javnosti

Kecmanovići danas dva puta u sudu: Kostini roditelji prvo na suđenju u krivičnom, a onda u parničnom postupku!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Majka Koste K. danas će nastaviti da iznosi odbranu, ali neće odgovarati na pitanja advokata koji zastupaju porodice žrtava

U Višem sudu u Beogradu danas se nastavlja suđenje u krivičnom postupku protiv Vladimira i Miljane Kecmanović, čiji je sin Kosta 3. maja prošle godine ubio devet učenka i radnika obezbeđenja OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru. Posle toga, biće održano i pripremno ročište u parničnom postupku koji je pokrenuo A. B., dečak koji je ranjen u masakru.

nastaviće danas da iznosi odbranu. Na prethodnim ročištu ona je šokirala sve u sudnici svojim odgovorom otkud njen DNK na čauri pronađenoj u učionici rekavši: "Pustite mašti na volju".

Ni Miljana ali ni njen suprug Vladimir koji je već davao izjavu i odgovarao na mnogobrojna pitanja suda, tužilaštva i oštećenih, neće davati odgovore na pitanja punomoćnika koji zastupaju žrtve i njihove porodice.. Vladimir od početka suđenja negira krivicu za delo za koje se tereti, teško delo protiv opšte sigurnosti.

Vladimir Kecmanović optužen je za teško delo protiv opšte sigurnosti jer je dete od 13 godina vodio u streljanu i učio da puca, ali i zato što nije adekvatno čuvao oružje u kući, koje njegov sin uzeo dva dana pre maskra i sve vreme čuvao kod sebe u sobi. Kobnog jutra je stavio oružje u ranac zajedno sa municijom i četiri "Molotovljeva koktela" i krenuo u krvavi pir.


Sud je u ovom slučaju zatvorio suđenje za javnost iz razloga zaštite interesa maloletnih žrtava, a pore Kecmanovića optuženi su i instruktor i vlasnik streljane u kojoj je, kako se sumnja, maloletni Kosta učio da puca.


Glas javnosti /D03S 


BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR