Glas Javnosti

OTKRIVENA VIKENDICA STRAVE I UŽASA VELJE NEVOLJE U VRČINU: Pronađeni tragovi krvi i spaljivanja, sumnja se da su tu mučeni ljudi!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nakon hapšenja Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, otkrivena je i lokacija na kojoj su prema pisanju medija počinjeni stravični zločini.

U vikendici u Vrčinu nadomak Beograda, koju je koristio Veljko Belivuk, i njegova kriminalna grupa pronađeni su konkretni materijalni dokazi koji svedoče o počinjenim teškim krivičnim delima, U vikendici su,pronađeni tragovi krvi i popularnog higijenskog sredstva za pranje i dezinfekciju!

Tragovi krvi pronađeni su unutar objekta, a nadomak vikendice u dvorištu mesto gde su ostali tragovi spaljivanja. Kako saznajemo, tragovi spaljivanja su direktno na zemlji.

Iako su očigledno članovi organizovane kriminalne grupe Belivuka i njegove desne ruke Marka Miljkovića Mareta, 'čistili' za sobom,  a pronađeno je obilje dokaza za skidanje tragova. Kako sada stvari stoje, ova vikendica koristila je Belivuku i Miljkoviću za izvršenje krivičnih dela. Nije poznato da li je i jedina.

 Za sada nema zvanične potvrde, ali se sumnja da su u ovaj objekat dovodili lica koja su otimali. Tu ih mučili, a potom i ubijali. Osim pronađenih dokaza spaljivanja, među pretpostavkama je da su za potpuno nestajanje otetih lica, koristili i kiselinu koja bi topila tela. Međutim, ovaj 'kolumbijski metod' još nisu potvrdili istražni organi. Belivuk i Miljković su zidali na Zvezdari i kako se navodi u Pančevu, pa niko ne isključuje mogućnost da su žrtve možda ugrađivali u temelje!

Istražni organi tek treba da utvrde da li pronađeni tragovi vode do nestalih lica čije se otmice, a potom najverovatnije i ubistva vezuju za Belivuka i njegovu grupu ili će tragovi odvesti do nekih drugih žrtava.

Posle mnogih krivičnih dela koja su se dovodila u vezu sa veljom Nevoljom, uhapšen je juče u ranim jutarnnjim časovima, zbog sumnje da je ubio navijača Crvene zvezde Zdravka Radojevića i vođu "Pink Pantera" Milana Ljepoja iz Niša.Radojević je otet prošle godine u novembru u Kotežu na prevaru, a potom, kako se sumnja, i ubijen, a to sve jer je odbio da plaća reket Belivuku i Miljkoviću. Radojević je bio blizak prijatelj Miljkovića.

Organizovana kriminalna grupa predvođena Belivukom i Miljkovićem, sumnjiči se za ubistva, iznude, otmice, dilovanje droge... U jučerašnjoj akciji uhapšeno je 19 lica.

Među nestalima za koje se osnovano sumnja da su odgovorni Belivuk i Miljković je i bivši šef "Pink Pantera" Milan Ljepoja. Njima se pripisuje i nestanak Gorana Veličkovića Goksija, jednog od vođa navijačke frakcije Partizana "Partizanovci". Nepoznata je i sudbina fitnes trenera Jovana Kecmana, kome se svaki trag izgubio 24. septembra. Sredinom oktobra prošle godine odjeknula je i vest da je u Beogradu nestao Lazar Vukićević, Beograđanin odranije poznat policiji po pucnjavi na Nikolu Vavića. Vukićević je bio blizak Zvezdinim navijačima.

(Glas javnosti/Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR