Glas Javnosti

OPTUŽNICA PROTIV UBICE UROŠA BLAŽIĆA IZ MLADENOVCA: Obavljeno oko 60 različitih veštačenja

Hronika
Autor: Glas javnosti

Više javno tužilaštvo u Smederevu okončalo je istragu protiv masovnog ubice iz sela kod Mladenovca Uroša Blažića, te se danas očekuje podizanje optužnice protiv njega.

Prema informacijama koje posedujemo, tužilaštvo je prikupilo brojne dokaze koji ukazuju na opravdanu sumnju da je Blažić u selima Dubona i Malo Orašje nedaleko od Mladenovca ubio devet osoba, a 12 ranio.

Kako saznajemo, tužilaštvo je u obimnoj i detaljnoj istrazi saslušalo čak 62 osobe - oštećenih, očevidaca, kao i porodica žrtava.


Obavljeno je i oko 60 različitih veštačenja koji bi trebalo da nesumnjivo potvrde da je Uroš Blažić izvršio teška ubistva svojih komšija.

- Obavljena su balistička, DNK, fizičko hemijska, sudsko medicinska veštačenja. Takođe, urađeno je i psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog Blažića, ali i veštačenje mobilnog telefona - kaže izvor "Blica" upoznat sa istragom.

Naš sagovornik dodaje i da je istragom utvrđeno da je Blažić ubio 9 osoba, a pokušao da ubije još njih 20 kada je nasumično pucao u selima Dubona i Malo Orašje. Samo osmoro njih, tada nije pogodio metak.

- Psihijatrijsko veštačenje ukazuje da je on bio potpuno uračunljiv - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Glas javnosti/B06S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR