Glas Javnosti

ODLUČENO ŠTA ĆE BITI SA DECOM IZ LESKOVCA: Doneta odluka za majku

Hronika
Autor: Glas javnosti

Majci za koju se sumnja da je prebila svoje decu u Leskovcu biće dozvoljeno da ih jednom nedeljno viđa, odluka je stručnog tima Centra za socijalni rad.

Kako je za medije potvrdio otac mališana, ovu odluku je potvrdio Osnovni sud u Leskovcu, a koga je sud imenovao za stalno vršenje roditeljskog prava.

Takođe, određena je i alimetacija koju će majka plaćati za dvoje dece, u iznosima od 9 i 7 hiljada dinara.

Istim rešenjem ukinuta je i zabrana prilaska suprugu, a ostala je na snazi zabrana prilaska svedocima i predsškolskoj ustanovi u kojoj deca borave. 

Otac zlostavljane dece iz Leskovca, a čiji je snimak šokirao srpsku javnost, tvrdi da nije objavio video koji prikazuje kako njegova supruga navodno tuče njihovog sina i ćerku, i da ne zna kako su se pojavili u javnosti.

Na uznemirujućim snimcima vidi se kako žena prvo viče na decu, a onda ih udara i šutira, udara im glavu o glavu i potom ih gura od sebe.

Dečak udara glavom o zid i otvorena vrata sobe, a nasilje nad decom se tu ne završava. Na drugom snimku, nervozna što ne može da zakopča jaknu dečaku, žena takođe viče i udara dete.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Roditelj u 14.11.2022 16:01:26 h
     0 
Doćice vreme kada ćemo i mi sa našom ćerkom u javnost .Majka potice iz vredne i poštene porodice dodje zet opeljesi nas sa 10000 evra dokazano na sud pa crni i blato.Epa dosta je bilo .Moja ćerka je preživela javnost,novine,tik tok ,fejs lincovanje .Pa da vam iskreno kažem svakom BiH poželela takvog Zeta pa sudite .
od Znalac u 14.11.2022 16:13:10 h
     0 
A centar haos nedao bog da udjes na ona vrata nikome ,nikome kakav interes dece ,interes da ali čiji interes .ZP je pristrasan ocu majku je od prvi dan osudio .
od Znalac u 14.11.2022 15:56:15 h
     0 
Brani otac sebe a ne decu ,haker ,manipulator ,dužnik roditelj ga izbacili iz kuću i prijavili za nasilje .A žena nije htela da pod kred da razduzi njegove dugove .Pa udri na nju sve same laži i laži .Polako ima pravde .
od Roditelj u 14.11.2022 16:18:58 h
     0 
I nije istina nije dobio stalno vec privr starateljstvo a Majka od prvi dan nema zabranu .I sve laže otac . Sve je planirao i sve smislio al obilo mu se o glavi bog gleda i sudi .Haker .Provaljen .