Glas Javnosti

NOVI DOKAZI U UBISTVU ĐOKIĆA! Bazne stanice pokazale KO je bio na mestu gde je zapaljen auto

Hronika
Autor: Glas javnosti

Goran Džonić, osumnjičeni za trostruko ubistvo Gorana, Gordane i Lidije Đokić dan pre zločina bio je na mestu gde će kasnije zapaliti njihov "pasat", pokazalo je veštačenje baznih stanica.

Kako "Blic" saznaje, on je tog dana odvezao žuti skuter i pešice se vratio dva kilometra do mosta u Tešici.

Tu je pozvao prvog komšiju svog sina da dođe po njega rekavši mu da mu se pokvari motor. Nesrećni mladić ne znajući da će kasnije biti upleten u zločin otišao je po Džonića. Momak je saslušan u Tužilaštvu i tvrdio je da mu je Goran "delovao normalno, ništa nije ukazivalo da planira tako jeziv zločin", objašnjava sagovornik "Blica".

U sredu je u Tužilaštvu svedočio mladić iz sela koji ga je 26. seprtembra vozio od Tešice do Moravca.

- On ga je toga dana pokupio kod mosta u Tešici jer mu je Džonić rekao da mu je motor kod majstora, a majstor je kasnije naveo da mu je popravljao motor još u avgustu, zbog čega se sumnja da je Džonić tog dana došao u Tešicu da sakrije skuter na mestu gde će iste noći, posle ubistva Đokića, zapaliti njihov "pasat". Ovu sumnju dodatno pojačava podatak da je most u Tešici svega dva kilometra od mesta gde je nađen zapaljen pasat kao I da je Džonićev skuter snimljen u noću ubistva oko četiri časa iza ponoći kako se iz Tešice vraća ka Moravcu, putem kojim je prethodno, dva časa ranije prošao "pasat" Đokića koji je verovatno on vozio - dodaje sagovornik

Ovo veštačenje Džonićevog mobilnog telefona biće još jedan dokaz da je zločin planirao do detalja.

- Dok je bio na pecanju razrađivao je plan. Čak i nakon ubistva pozvao je svog druga da zajedno idu na pecanje. Tokom informativnih razgovora u policiji se pravio lud. Nepovezano pričao, a Đokiće hvalio. Inspektorima se nakon ubistva javio majstor koji je rekao da je Džoniću napravio cev za traktora, ali se kasnije ispostavilo da je prigušivač. U policiji je saslušan i čovek kome je osumnjičeni nakon ubistva Đokića vratio dug od 8.000 evra što je dodano bacilo senku na njega - objašnjavaju upućeni u istragu.

Sumnja se da je tročlanu porodica Đokić 26. septembra oteo, ubio i zapali rođak Džonić. Njihova spaljena tela pronađena su 2. oktobra na mestu zvanom Dudine bare u ataru Moravca. Džonić je u zločin uvukao i sinove, ali i braću sa kriminalnim dosijeo poznate po nadimku Jojke. Kada je shvatio šta je uradio molio je istražitelja da mu puste sinove tvrdeći da nemaju veze sa zločinom.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR