Glas Javnosti

NOVI DETALJI O SLUČAJU JOVANJICA: Ko je odbio poligraf a ko nije prošao!

Hronika
Autor: Glas javnosti

TOMISLAV Radovanović, načelnik Službe za specijalne istražne metode u Upravi kriminalističke policije MUP Srbije izneo je niz novih informacija o slučaju "Jovanjica".

Saznanja koja imam je da su Dijana Hrkalović i ostali odbili poligraf. Direktor policije je bio na poligrafu, ali nemam informaciju da li je ili nije prošao poligraf. - rekao je on.

On je potvrdio pisanja "Novosti" da su nekadašnja sekretarka Uprave kriminalističke policije Dijana Hrkalović, načelnik Odeljenja za narkotike beogradske policije Slobodan Milenković i inspektor Dušan Mitić odbili su da budu ispitani na poligrafu, što se u policiji tumači da je pomenuta trojka od ranije imala takav dogovor sa bivšim rukovodstvom MUP-a i da su zbog toga odbili detektor laži, pišu Novosti.

Slučaj "Jovanjica" je bio "plan B" grupe u MUP-u koja je bila paralelna struktura u MUP, sa precizno odabranih ljudima. Ti ljudi su imali organizovanu mrežu sa tajkunima i kriminalcima.

Cilj formiranja mreže je bio prisluškivanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Verovatno iz prvog pokušaja nisu mogli da diskredituju predsednika Srbije i vlast, a onda su pokušali da kroz "plan B" diskredituju predsednikovog brata - objasnio je Radovanović.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR