Glas Javnosti

NOVA TUŽBA: Tužilaštvo se žalilo na UKIDANJE KUĆNOG PRITVORA Miki Aleksiću

Hronika
Autor: Glas javnosti

Više javno tužilaštvo u Beogradu uložilo je žalbu na odluku suda kojom je prošle sedmice ukinut kućni pritvor vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću, optuženom za silovanje i polno uznemiravnje polaznica svoje škole, rečeno je u tom tužilaštvu.

Žalbom se traži da se rešenje suda preinači i da mu se ponovo odredi ova mera ili da se rešenje ukine i naloži ponovno odlučivanje, s obzirom da je Viši sud zaključio da su prestali razlozi zbog kojih mu je ova mera određena.

Viši sud u Beogradu ukinuo je kućni pritvor Aleksiću prošlog petka, 11. marta, u redovnoj kontroli, koja se obavlja na svaka tri meseca.



O žalbi će odlučivati Apelacioni sud u Beogradu.

Aleksić je prethodno od januara do septembra prošle godine bio u pritvoru, koji mu je zamenjen kućnim pritvorom uz nanogicu.



Njemu je u toku suđenje po optužnici Višeg javnog tužilaštva u Beogradu kojom se tereti za izvršenje dva produžena krivična dela silovanja, dva krivična dela silovanja, jedno produženo krivično delo nedozvoljenih polnih radnji i četiri krivična dela dela nedozvoljenih polnih radnji, na štetu sedam devojaka.

Održana su dva pretresa tokom kojih je više od šest sati ukupno Aleksić iznosio svoju odbranu, a nastaviće i na sledećem pretresu koji je zakazan za 4. april.



Njega je prva prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo su se optužbama protiv njega pridružile i druge devojke, prenosi Nova.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR