Glas Javnosti

PIŠTOLJ OPALIO U OPŠTOJ TUČI? Uhapšeni osumnjičeni za pokušaj ubistva u beogradskom noćnom klubu

Hronika
Autor: Glas javnosti

Na predlog tužilastva, Viši sud u Beogradu je odredio pritvor do 30 dana muškarcima koji se sumnjiče da su učestvovali u pokušaju ubistva šefa obezbeđenja kluba "Stefan Braun".

Pritvor je određen Nikoli S. i Slavoljubu T., dok sud nije prihvatio predlog da pritvor bude određen i M. D., koja se sumnjiči da ih je odvezla sa lica mesta i pomogla im da pokušaju da se sakriju od organa reda. Na saslušanju, njih troje su negirali krivicu.

- Negirali su da su učestvovali u pucnjavi u kojoj je teško ranjen Miro Č. M. D., kojoj se stavlja na teret pomoć učiniocima posle izvršenog krivičnog dela, izjavila je da im nije pomagala da pobegnu sa lica mesta i pokušaju da se sakriju - kaže sagovornik, a prenosi pink.rs.


Trajković, za kog se sumnja da je ispalio jedan hitac iz pištolja, navodno je priznao da je učestvovao u tuči koja se dogodila u klubu, ali je tvrdio da on nije pucao i da je "možda pištolj opalio u opštoj tuči, ali da nije pucao".

Podsetimo, u klubu je prema nezvaničnim situacijama izbila tuča između dve grupe mladića, navodno zbog devojke. Njih je obezbeđenje izbacilo, ali se jedan od njih vratio, tvrde svedoci i ispalio osam hitaca od kojih je sedam pogodilo šefa obezbeđenja Mira Č.



BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR