Glas Javnosti

NJUJORK TAJMS OTKRIO NOVE DETALJE SA SNIMKA DANIJELE ŠTAJNFELD: 'On je naglo gurnuo ruke pod njenu haljinu'

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Danijela Štajnfeld je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela da je Branislav Lečić , prvobitno označen kao misteriozni moćnik iz filmske industrije, silovao, a glumica je Njujork tajmsu ispričala i da ju je Lečić "spopadao i na probama predstave", pišu mediji.

Ona je navela i da ga je posmatrala kao mentora i prijatelja, sve dok nije počeo da joj predlaže da imaju intimne odnose.

Njujork tajms je otkrio da poseduje celokupni snimak razgovora Danijele i Lečića, a sada su objavljeni novi detalji istog.

-Onda, jednog dana, u njegovoj svlačionici, on je naglo gurnuo ruke pod njenu haljinu - piše Njujork tajms i dodaje:

-Štajnfeldova se istrgla i pobegla, bila je u šoku, ali je ipak rešila da ništa ne govori režiseru, jer se plašila da joj neće verovati, kao i da bi to moglo da joj uništi karijeru.

Njujork tajms navodi da im je Danijela Štajnfeld dostavila kompletan snimak od 77 minuta razgovora, koji je inače trajao oko 90 minuta, a snimala je dok joj se nije ispraznila baterija na telefonu.

Američki list je, kako je već objavljeno, analizirao kompletan snimak kako bi proverili tvrdnju Branislava Lečića da su oni zapravo uvežbavali dijalog. Nakon analize snimka, Njujork tajms zaključuje da nema indicija da je razgovor sa snimka uvežbavanje dijaloga.

 

Američki list piše o tome zašto je odlučila da se nakon toga preseli u Ameriku, zašto nije prijavila slučaj nadležnim institucijama, zašto je nakon devet godina odlučila da o tome progovori u svom autorskom filmu “Zaceli me” i zašto do nedavno nije želela da otkrije ime.

Podsetimo, Branislav Lečić će biti saslušan u petak u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR