Glas Javnosti

Majka BARBARE VITEZ o nestanku mladića iz Splita: Ni mene nakon pet godina nije napustila nada!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Majka Barbare Vitez, tinejdžerke koja je nestala 25. novembra 2016. godine, potpuno razume agoniju kroz koju prolazi porodica nestalog Splićanina Mateja Periša.

-Čula sam za ovaj slučaj i mogu da razumem kako je roditeljima ovog mladića. Dajem im punu podršu i poručujem da ih ne napušta nada - kaže za Kurir Melinda Vitez, majka nestale Barbare iz Sente i nastavlja:

- Ni mene nakon pet predugih godina nije napustila nada da ću ponovo videti moju ćerku. Znam da moja Barbara nije upala u Tisu, kao što znam da je ocu tog momka iz Splita sad jako teško. Pročitala sam da je došao u Beograd, ali sam sigurna da je Matejevoj majci najteže. Ona u Splitu sa zebnjom čeka vesti iz Beograda. Znate, majčinsko srce najviše voli. Niko ne može da voli kao majkA. Niko ne može da pati kao majka. Molim se za njih i za njihovog sina, kao i za moju Barbaru. Neka ih ne napušta nada. Moraju da budu jaki i hrabri –poručila je Melinda Vitez.

Podsetimo, u noći između četvrtka i petka, odnosno 31. decembra oko 2.30 gubi se svaki trag mladiću iz Splita Mateju Perišu. On je sa svojim društvom došao u Beograd na doček Nove godine.

Oni su u razgovoru za medije ispričali da je njih sedmoro u četvrtak uveče najpre otišlo na večeru u jedan restoran u Beton hali, a onda u klub "Gotik". Kada je u jednom momentu društvo shvatilo da Mateja već neko vreme nema, počeli su da ga traže unutra. Na izlazu iz kluba, shvatili su da je njegova jakna ostala u garderobi.

Nastavili su potragu i okolo. Drugovi su nakon potrage otišli u smeštaj, gde su se nadali da će ujutro doći. Kada se to nije desilo, kontaktirali su sa policijom.

Juče je u Beograd stigao i Nenad Periš, otac nestalog mladića koji je više puta istakao da veruje srpskoj policiji kao i da samo želi da nađe sina.

BONUS VIDEO: OPASAN INTERVJU DOKTORA ŽUJOVIĆA: DRŽAVA NAM SE RUŠI! (VIDEO)










SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR