Glas Javnosti

NIKOLI JE SMRSKANA GLAVA DRVENIM PALICAMA! Evo u kakvom je stanju mladić (22) koji je povređen u tuči navijača na Novom Beogradu

Hronika
Autor: Glas javnosti

Navijač Partizana Nikola Ž. (22) koji je teško povređen u tuči koja se dogodila pre dve noći na Novom Beogradu i dalje se nalazi u teškom stanju na respiratoru, sa povredama glave.

Inače, u sukobu "grobara" i "delija" pretučen je i njegov rođeni brat (12) koji je dobro.

Sukob se dogodio oko ponoći u noći između srede i četvrtka. Navijači Partizana bili su na košarkaškom terenu kada su sa motkama uletele "delije". Policija je zatekla samo povređene među kojima je bio i Nikola.Nikoli je smrskana glava drvenim palicama, dok njegov brat ima prelome na telu.

Kako su svedoci izjavili, mladići su bili na košarkaškom terenu u Gandijevoj ulici. Nekoliko minuta pre ponoći pojavili su se navijači Crvene zvezde sa fantomkama na glavi i drvenim palicama.

U bolnicu su primljeni V.Ž (12), M.B. (16), O.K.(17), N.P. (30), Nikola Ž.(22) i L.N. (15).

Policija je na mestu obračuna našla dve drvene palice i nekoliko razbijenih automobila.

Policijski sluzbenici PU za grad Beograd, UKP su brzim i efikasnim radom identifikovali i priveli u sluzbene prostorije veći broj aktera događaja na Novom Beogradu koji su učestvovali u tuči "delija" i "grobara".


Privedeni su P.N. (30), B.M. (16), P.P.(22), M.A. (23), J.M. (23), L.L. (24), G.D. (25), među kojima su i pet maloletnih lica.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Glas javnosti/Telegraf

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR