Glas Javnosti

UŽASAN SNIMAK JEZIVE MASOVNE TUČE U BEOGRADU: Dečku smrskali lobanju, tukli se i sekirama! (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Masovna tuča navijača Crvene zvezde i Partizana dogodila se noćas u Novom Beogradu.

Udri, udri! Ubij!, čuje se na snimku jezive tuče koji se već proširio društvenim mrežama.

Do sukoba je došlo kad su navodno navijači Partizana igrali košarku na terenu u Bloku 63 a onda su ih iz žbunja navodno zaskočili maskirani navijači Crvene zvezde. Na glavama su imali kapuljače, a u rukama motke i palice.

U incidentu je učestvovalo njih četrdesetak, a nekoliko vinovnika zadobilo je teže povrede.

Među povređenima ima i dece, jedan mladić (30) je u teškom stanju i lekari Vojnomedicinske akademije mu se bore za život.Napadnuti su V. Ž. (13), M. B. (16), O. K. (17), N. P. (20), N. Ž. (22) i L. N. (15), piše Republika.

V. N. je izjavio da su oni navijači Partizana, a da su ih napali navijači Zvezde, odnosno da su imali crveno bele maske, a da su iz Surčina i Zemuna. Navodno, on je prepoznao jednog od napadača (21).

Očevici u šoku posle scena koje su videli

- Jedan dečak star oko 16 godina bio je krvav, a drugari su vikali da mu je smrskana glava! Tu je nepomično je ležao još jedan dečak - prepričava jedan očevidac.

N. P. i N. Ž. su s povredama glave prevezeni na VMA, M. B. na UC, a V. Ž. u Kliniku “Tiršova”.

  • U KBC Bežanijska kosa došli P. P. (22), A. M. (23), M. J. (23) i L.L. (24). Oni su lekarima rekli da su “sami pali i da se nisu tukli”. Nakon toga, oni su policiji priznali da su učestvovali u tuči na Novom Beogradu.

Navodno, navijači Crvene zvezde su se pojavili držeći motke i sekire, a na rukama su imali rukavice kako bi sakrili tragove. Da bi prikrili svoje identitete nosili su i hirurške maske.

- Svi su imali bele dukseve i bele kapuljače na glavama, maske na licu, a većina je imala ogromne palice, a neki i sekire - kažu komšije napadnutih mladića iz blokova u Novom Beogradu.

Napadači su prema svedočenju očevidaca pobegli u roku od pet minuta.

- Pobacali su naokolo drvene i gumene palice i druge rekvizite za napad i pobegli pre dolaska policije. Bilo je jako puno policije po čitavom kraju i zatekli su horor scene. Stigle su i ekipe hitne pomoći da ukazuju pomoć povređenima - priča žena iz kraja.

Glas javnostiKurir.rs/Republika/Twitter

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR