Glas Javnosti

NAPASTVOVAO DVE MALOLETNE ROĐAKE U PANČEVU: Manijak dobio godinu dana i devet meseci zatvora, OVAKO SE IŽIVLJAVAO

Hronika
Autor: Glas javnosti

A. S. iz Pančeva osuđen je na godinu dana i devet meseci zatvora zbog seksualnog napastvovanja svoje dve maloletne rođake.

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu prethodno je podnelo Osnovnom sudu u Pančevu optužni predlog protiv A. S. zbog sumnje da je izvršio dva produžena krivična dela nedozvoljene polne radnje.


Osnovni sud u Pančevu, postupajući po optužnom predlogu, osudio je optuženog A. S. na kaznu od godinu dana i devet meseci zatvora.

Muškarac se sumnjiči da je od maja 2020. godine do maja 2021. godine nad dve maloletne oštećene, kojima je tetak, vršio nedozvoljene polne radnje tako što je u deset navrata ljubio jednu po polnom organu, mazio je po vratu i celom telu.


- Drugu je ljubio po telu, dodirivao po polnom organu i zahtevao da ona njega dodiruje po njegovom polnom organu, sve u nameri da zadovolji svoj seksualni nagon, zbog čega je Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu predložilo da se A. S. osudi na kaznu zatvora u trajanju od 1 godine i 9 meseci, na koju krivičnu sankciju je Osnovni sud u Pančevu, postupajući po optužnom predlogu i osudio optuženog A. S - navodi se u saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu, prenosi portal 013info.rs.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR