Glas Javnosti

ŽRTVA PREPOZNALA MANIJAKA IZ ŽELEZNIKA: Izveden pred tužioca, branio se ćutanjem

Hronika
Autor: Glas javnosti

Mladić N. Z., koji je osumnjičen da je pre četiri dana u Železniku uhvatio za vrat i pokušao da odvuče u mračni prolaz devojku A. S. , danas se na saslušanju pred Drugim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu branio ćutanjem, saopštili su nadležni.

Policijski službenici su po nalogu dežurnog zamenika tužilaštva 29. marta doneli rešenje o zadržavanju N. Z.  sumnje da je 25. marta ulici Radnih akcija izvršio krivično delo protivpravno lišenje slobode u pokušaju nad oštećenom A. S.

- Dana 30.3. u pristustvu dežurnog zamenika javnog tužioca Drugog OJT u Beogradu obavljena je dokazna radnja prepoznavanja u prostorijama PS Čukarica kojom prilikom je oštećena prepoznala osumnjičenog N.Z. kao učinioca - navode u tužilaštvu.


Nakon saslušanja Drugo OJT je podnelo predlog sudiji za prethodni postupak da mu se odredi pritvor od 30 dana zbog opasnosti da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao da utiče na svedoke.

- Tužilaštvo nastavlja sa izvođenjem dokaznih radnji, te će u narednom periodu biti ispitani svedok oštećena A.S. i svedok V.M., a po potrebi biće obavljena i neophodna veštačenja - navode u tužilaštvu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR