Glas Javnosti

MOJE ZDRAVLJE VIŠE NIJE VAŽNO! Neutešni otac izašao iz bolnice da sahrani sina, Branka Tasića iz Vlasotinca

Hronika
Autor: Glas javnosti

Branko Tasić (34) sahranjen je danas na vlasotinačkom groblju u prisustvu brojnih rođaka, komšija, nesrećne porodice i oca koji je na sopstveni zahtev napustio bolničko lečenje kako bi prisustvovao sahrani sina.

Novosti prenose da je to učinio još uvek nedovoljno oporavljen od posledica infekcije virusom korona zbog čega je bio lečen u Kovid bolnici u Kruševcu. O tragičnoj vesti koja ga je zatekla u bolnici nije mogao da govori. On se zahvalio na izrazima saučešća.

Ne mogu ništa drugo da vam kažem. Bio sam u bolnici kada se to desilo – kazao je dr Tasić i dodao da mu njegovo zdravlje nije bitno.

Uzrok smrti Branka Tasića (34) iz Vlasotinca čije je beživotno telo pronađeno u subotu, sat posle ponoći u Ulici Bore Stankovića u centru ovog mesta, biće poznat tek pošto u nadležno tužilaštvo budu stigli svi rezultati mehaničke i toksikološke obdukcije.

Vlasotincem kruže oprečne informacije o tome šta se dešavalo u toku noći pre nego što je pronađeno njegovo beživotno telo.

Policija je saslušala sve koji su bili u kontaktu sa nastradalim mladićem kako bi došla do saznanja o njegovom kretanju i svim okolnostima koje su prethodile smrtnom ishodu.


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR