Glas Javnosti

MISTERIJA SMRTI STUDENTA IZ VLASOTINCA: Pobegao sa žurke posle tuče, a meštani ćute!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Branislav T. (34) pronađen je mrtav u blizini sportske dvorane u Vlasotincu, a kako i zbog čega je ovaj student srpskog jezika i književnosti preminuo, zasad može samo da se spekuliše.

Prema jednoj verziji, sat vremena pre nego što je njegovo telo pronađeno, ovaj mladić je učestvovao u svađi i tuči sa dvojicom prijatelja na jednoj zabavi.

Prema nezvaničnim saznanjima, do tuče je došlo oko 23 sata. Posle obračuna mladić je istrčao iz kuće, a zatim mu se gubi svaki trag sve do pronalaska tela. Mnogi su u ovom mestu pomislili da je Branislav možda dobio neki udarac zbog koga je preminuo, dok pojedini stanovnici Vlasotinca nisu odlučili da otkriju svoju verziju priče. A ona glasi da se Bane neuspešno lečio od bolesti zavisnosti i da sumnjaju da je uzeo preveliku dozu nekog opijata. Kako tvrde, da je Bane imao taj problem, čuli su od njegovog oca.

OTAC U BOLNICI

Branislav je sin uglednog lekara Miodraga, zaposlenog u Hitnoj službi Doma zdravlja u Vlasotincu.

– Doktor ima upalu pluća i na lečenju je u bolnici u Kruševcu. Osim toga, ima i bolesno srce. Razveden je odavno. Branislav je studirao srpski jezik i književnost u Beogradu, gde je boravio veći deo vremena, a kad je dolazio kući, živeo je s bakom, odnosno očevom majkom. Bio je veoma inteligentan dečko – rekla je poznanica familije.

 


 

Upravo od ove meštanke Vlasotinca saznali smo da se Branislav dugo lečio od bolesti zavisnosti. Ona apsolutno ne isključuje mogućnost da se, kako kaže, predozirao.

– Sam doktor nam je pričao da se Bane lečio, ali da se opet vratio tim porocima. Od nekih ljudi smo čuli da su i policajci na uviđaju izrazili takvu sumnju – kazala je ona za Objektiv.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR