Glas Javnosti

MIRNA NOĆ U BEOGRADU: Jedna saobraćajna nezgoda u Beogradu

Hronika
Autor: Glas javnosti

Ekipe Hitne pomoći obavile su tokom noći 66 intervencija, od kojih 11 na javnim mestima, a teških trauma nije bilo.

Kako je potvrđeno u beogradskoj službi Hitne pomoći, dogodila se jedna saobraćajna nezgoda, a jedna osoba je zbrinuta na licu mesta. Najveći broj poziva, kako kažu u toj službi, uputili su pacijenti koji su preležali kovid-19 i žale se na bolove u plućima, prenosi N1.

Dogodilo se nekoliko tuča bez ozbiljnije povređenih učesnika, ali kao i svake noći bilo je nekoliko intervencija na javnim mestima zbog intoksikacije alkoholom. Sve takve slučajeve ekipe Hitne pomoći vozile su do odeljenja toksikologije VMA na detoksikaciju.Situacija sa korona virusom se postepeno smiruje.

Protekle noći je bilo osam interkliničkih transporta pacijenata zaraženih korona virusom u kovid bolnice Batajnica i Karaburma, a tri novozaražena pacijenta su primljena na Infektivnu kliniku KCS i vožena do bolnice Bežanijska Kosa.U velikom broju su se javljali i hronični pacijenti najviše astmatičari, kardiovaskularni pacijenti, osobe sa psihijatrijskim poremećajima i hipertenzičari, ali primetno veći broj građana se javljao zbog povišene temperature i simptoma prehlade ili gripa, rečeno je iz službe Hitne pomoći.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP