Glas Javnosti

MIGRANTI VEZALI APOTEKARKU i ostavili je ZAKLJUČANU u OBJEKTU!?

Hronika
Autor: Glas javnosti

Apotekarka koja je radila u bliyini autobuske stanice u Subotici, na uglu ulica Eugena Kumičića i Senćanskog puta, napadnuta je kada su nepoynati po;inioci upali u objekat u kojem radi, vezali je i ostavili je zaključanu unutra.

Prema tvrdnjama građana koji su zvali policiju, reč je o migrantim

Zahvaljujući prolaznici koja je pozvala policiju kada je čula zapomaganje, policija je brzo stigla na lice mesta i oslobodila vezanu ženu.

- Idem ulicom i na ćošku preko puta glavne autobuske stanice ima apoteka, i nešto lupa, neka devojka izbezumljena gleda i počinje panika, kao "pomozite, pomozite". Vidim zatvorena je. Kaže mi migranti upali u apoteku, vezali je i zaključali, a stakla zatamljena i ne vidi se spolja. Nesrećna se bukvalno bacala da bi je neko čuo - objavila je jedna Subotičanka i njena objava se proširila društvenim mrežama.

Ona je pozvala policiju koja je odmah došla na lice mesta.

- Nastala je pometnja, i ja se setim, pošto sam radila nekada u tom objektu, da postoji teretni ulaz, pa su je tako oslobodili brzo - navela je ona.

Devojka nije povređena, ali je pretrpela veliki stres, šok i strah, prenose mediji.

U Policijskoj upravi Subotica su potvrdili ovaj događaj za "Blic" i dodali da intenzivno rade na rasvetljavanju slučaja.

I u Osnovnom javnom tužilaštvu kažu da im je ovaj slučaj prijavljen.

- Trenutno se vodi da je u pitanju NN izvršilac, ili izvršioci. Radimo na predmetu u saradnji sa MUP PU Subotica – potvrdili su u OJT.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR