Glas Javnosti

MIGRANT PRIZNAO NAPAD NA TINEJDŽERKU: Seksualni predator poslat u pritvor, zakazana i hitna presuda!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Migrantu, seksualnom predatoru iz kampa u Malom Požarevcu, određen je pritvor od 30 dana jer je pokušao da siluje maloletnicu (17).

Na saslušanju pred sudijom Osnovnog suda u Mladenovcu tinejdžerka ga je prepoznala kao napadača. Osumnjičeni je priznao napad, a kazna će mu biti izrečena ekspresno tokom trajanja pritvora.

Migrant je pokušaj silovanja maloletnice dogodio se 30. decembra 2021. godine. On je tinejdžerku presreo na putu do posla, kod pumpe na ulazu u Mali Požarevac. Zahvaljujući njenoj neverovatnoj sabranosti, izvukla se iz kandži napadača.

- Čula sam korake iza sebe. Kada sam se okrenula, videla sam migranta sa nožem u ruci. Počeo je da mi se približava, obuzeo me je strah, ali i bes koji su mi pomogli. Ni sama ne znam odakle mi snaga, ali uspela sam da mu otmem nož i da mu nanesem rane po nogama, nakon čega je pobegao – opisala je tinejdžerka napad.

Meštani Malog Požarevca okupili su se istog dana u znak podrške napadnutoj devojci. Kako su istakli, to nije jedini incident sa migrantima koji se dogodio u ovom naselju. Pokrenuli su peticiju kojom zahtevaju od nadležnih hitno izmeštanje nelegalnog kampa za migrante u tom naselju.

BONUS VIDEO: JEZIVO SVEDOČENJE JU-PODZEMLJA Borba za život i smrt sa bosanskim Ljubom Zemuncem

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR