Glas Javnosti

MENADŽER otkrio DETALJE iz NOĆI NESTANKA PERIŠA: To su NOTORNE gluposti...

Hronika
Autor: Glas javnosti

Jedan od menadžera kluba "Gotik", u kojem je Matej Periš boravio pre nego što će nestati, kaže da te ključne noći, 31. decembra, nikakvih incidenata u klubu nije bilo.

- Oni nisu imali nijednu neprijatnu situaciju te noći u klubu. Ni najmanji incident se nije desio ni sa njima, ni sa drugim gostima. Čuo sam neke nebulozne priče kako je Matej držan u podrumu kluba, ali, ljudi, to su notorne gluposti. Na snimcima kamera se jasno vidi da je istrčao iz kluba. Uostalom, jedan od Matejevih prijatelja mi je kasnije u neformalnom razgovoru i sam priznao kako nisu imali nijednu zamerku za vreme provedeno u klubu i kako su svi bili zadovoljni i provodom i uslugom - napominje menadžer, prenosi Kurir.

Prema njegovim rečima, klubu "Gotik" je nakon svega naneta velika šteta, pošto su posle Matejevog nestanka sve rezervacije redom otkazivane.

- Praktično klub i ne radi nakon nestanka tog momka. Svima je teško palo to što mu se desilo, ali pripisivati nama deo krivice za to je apsurdno! Čuo sam da je neko objavio da nam obezbeđenje kluba drži Velja Nevolja, što naravno nije tačno. Istina je da smo angažovali licenciranu agenciju za obezbeđenje sa svim potrebnim dozvolama za rad. Ne znam šta smo još trebali da uradimo? - pita se menadžer.

Matej Periš (27) nestao je u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra. Iz potpuno nepoznatih razloga, on je oko 1.20 posle ponoći istrčao iz kluba "Gotik" u kojem je bio sa društvom i od tada mu se gubi svaki trag.

BONUS VIDEO: POZNATI ASTROLOG OTKRIVA: NEPOZNATA ŽENA ME JE NATERALA DA SE BAVIM ASTROLOGIJOM

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR