Glas Javnosti
posta

Pojavio se stravičan snimak batinjanja momka za kog se sumnja da je MATEJ PERIŠA! Pretukli ga i bacili u Savu? (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Na društvenim mrežama večeras se pojavio zumirani snimak na kom je navodno Matej Periša sa Savske promenade između dva mosta, na kome se vidi kako silazi niz stepenice.
Međutim na ovom zumiranom delu se vidi da momak za kog se sumnja da je Matej nije sam i da ga neko tuče pošto je sišao niz stepenice.


Matej Periš (27) nestao je u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra. Iz nepoznatih razloga, on je oko 1.20 posle ponoći istrčao iz kluba "Gotik" u kojem je bio sa društvom i od tada mu se gubi svaki trag.

Mladen Mijatović obelodanio je najnovije informacije o ovom slučaju.

-Jedinice MUP i danas su pretraživale Dunav nizvodno od Pančevačkog mosta. Reke i Sava i Dunav intezivno se pretražuju nakon saznanja da je signal telefona nestalog mladića registrovan pored ograde na Savskoj promenadi, što se podudara sa snimkom na kome se vidi da Matej prilazi ogradi pored reke. Na snimku se ne vidi da se pored njega nalazi još neko što ukazuje na pretpostavku da je on slučajno, odnosno svojom voljom ušao u reku Savu. On je, prema pretpostavkama koje za sada postoje, nakon ulaska pokušao da pliva, a onda ga je matica odnela dalje u Dunav. Hrvatska ekipa policije se danas vratila u Zagreb. Za sada nije pronađen telefon Mateja Periša. Svi podaci iz istrage se prenose Nenadu Perišu, Matejevom ocu, a potraga će biti nastavljena i sutra, uprkos nepovoljnim uslovima - rekao je Mijatović.


BONUS VIDEO:POZNATI ASTROLOG OTKRIVA: NEPOZNATA ŽENA ME JE NATERALA DA SE BAVIM ASTROLOGIJOM

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR