Glas Javnosti

MEĐUNARODNE POTERNICE ZA ŠARIĆEVE LJUDE! Na spisku šest važnih članova klana

Hronika
Autor: Glas javnosti

Tužilaštvo za organizovani kriminal zatražilo je danas od suda da izda naredbe za raspisivanje međunarodnih poternica za šest pripadnika grupe Darka Šarića koji su u bekstvu.

Raspisivanje poternice se traži za Bojana Stanojkovića, Nikolu Spasojevića, Stefana Andrejića, Marka Vukića, Milutina Radovanovića i Danila Stojanovića.

Takođe je tražilo od suda da im odredi pritvor, kao i Aleksandru Boškoviću koji je uhapšen u subotu i danas saslušan u tužilaštvu, gde se branio ćutanjem.

Specijalni sud u Beogradu je u subotu odredio pritvor do 30 dana Darku Šariću i za još četiri osumnjičena za niz teških krivičnih dela, koji su uhapšeni 14. aprila.

Pritvor im je određen zbog opasnosti od bekstva, da ne bi saktili ili uništili dokaze i da ne bi ponovili krivična dela u kratkom vremenskom periodu.

Pored Šarića pritvor je tada određen i advokatu Dejanu Lazareviću, Urošu Radovanovoću (koji se ranije prezivao Mišić), Danilu Odaviću i Dušku Mirkoviću.


Ovom Istragom tužilaštva obuhvaćeno je ukupno 12 osoba, od kojih je za sada uhapšeno pet.

Tužilaštvo za organizovani kriminal je saopštilo da je Šarić organizovao i naložio izvršenje krivičnog dela teško ubistvo Milana Milovca u Ekvadoru, južnoj Americi.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR