Glas Javnosti

MAJKA BATINAŠ IZ LESKOVCA RADI U KOVID BOLNICI: Živeli kao podstanari, vest uznemirila kolege

Hronika
Autor: Glas javnosti

N. S. (29) iz Leskovca, majka koja je osumnjičena da je krvnički udarala svoju decu, što se vidi i sa snimaka sigurnosne kamere u stanu u kom je živela sa suprugom A.S. (32) već nekoliko meseci radi kao medicinska sestra u Opštoj bolnici u Leskovcu, odnosno, u kovid bolnici.

Direktor te bolnice Nebojša Dimitrijević kaže da svoj posao obavlja korektno.

- Do sada se niko nije žalio na nju ni od medicinskog osoblja ni od pacijenata, mada je i do nas stigla priča koja je uzbudila zdravstvene radnike - kaže Dimitrijević.

Podsetimo, otac dece, A. S. iz Leskovca, kako je predočio pojedinim medijima, navodno nije znao za nasilje dok nije video snimke na kojima, kako kaže, njegova supruga krvnički tuče decu. U postupku koji je pokrenut, ona se brani tvrdnjom da su snimci namešteni, a njeni advokati traže izuzeće iz dokaznog materijala, prenosi Blic.

Prema informacijama lokalnih medija, A. S. je podneo tužbu za razvod braka, a slučaj nasilja prijavio policiji. Istovremeno, navodno će se pred sudom i on naći kao osumnjičeni zbog pojedinih navoda njegove supruge za nasilje u porodici.

Bračni par je živeo u podstanarskom stanu, a jedan od njihovih mlađih komšija kaže da se "videlo da tu nešto nije u redu".

Javnost u Leskovcu je, inače, ogorčena snimcima koji su pojedini mediji objavili, pa se na društvenim mrežama apeluju na sud da se N.S. trajno oduzmu deca.

N.S. je posle saslušanja, po odluci tužioca, puštena da se brani sa slobode, budući da se proverava autentičnost snimaka, a deca su poverena ocu.

Šta je od svega ovoga istina, verovatno će utvrditi sud, ali ovakav slučaj do sada nije zabeležen u gradu na Veternici.

Priča se da je majka, navodno, posle emotivnog raskida veze sa suprugom, jer zahtev za razvod još nije na dnevnom redu već istraumirana deca, prešla da živi kod ljubavnika.

Branilac osumnjičene N.S. tvrdi da je ona dana kad je navodno nastao snimak u to vreme bila na poslu.

- Validan dokaz može biti samo validan video zapis sa video nadzora koji postoji u objektu, a što tužilaštvo treba u toku postupka da utvrdi i da se preko IT stručnjaka izveštači taj video zapis, da li je on zaista od tog datuma i da li je na njemu lik koji se tereti za krivično delo nasilja u porodici - rekao je lokalnim medijima Dragan Mladenović, advokat N.S.

Leskovčanka koja je, kako se vidi na snimcima sa bebi kamera, tukla i maltretirala svoju decu staru 4 i 6 godina, privedena je 5. novembra, kada je slučaj prijavljen policiji.

Slučaj je Centru za socijalni rad u Leskovcu prijavio otac dece, a iz te ustanove kažu da su po dobijanju prijave odmah obavestili nadležne organe i da su deca sada sa ocem, pišu Južne vesti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR
od Roditelj u 17.11.2022 12:15:53 h
     0 
A žena ga tukla jadan sve same laži od jednog hakera .Nije majka prešla kod takoz ljubavnika ,nego kod roditelja.Sta li će on još da pakosti majci .Nije majka mogla da izdrži više pa udri po nju .Deca su rasla uz mamu,babu ,dedu i uju .Neka ga stigne božja kazna .Manipulator,lažov,dužnik za svaku Rec imam dokaz .Roditelj ga prijavili za nasilje i izbacili iz kuću .Majka i baka .

 

HOROSKOP