Glas Javnosti
Pošta_mobilni_stiki_320x100

NOVI SNIMCI NASILJA MAJKE IZ LESKOVCA?! Pojavljuje se i drugi muškarac, ali i kako žena bije muža

Hronika
Autor: Glas javnosti

Javnost u Srbiji tgrožena je snimcima iz Leskovca, u kojima se vidi kako majka premlaćuje svoje dvoje dece. Zastrašujuće nasilje koje se odigralo u Leskovcu tokom proteklih meseci saznalo se samo zahvaljujući bezbednosnim kamerama postavljenim unutar soba.

Prvo ročište po tužbi oca A.S (32), po krivičnoj prijavi policije i tužilaštva protiv supruge N.S. zbog zverskog zlostavljanja svoje dvoje male dece, održaće se danas u 13 sati u Osnovnom sudu u Leskovcu.

Prijatelji supruga, koji je pre suđenja plasirao dva jeziva snimak kao dokaz, na kojima se vidi kako žena krvnički bije devojčicu i dečaka od 6 i 4 godine, kažu da postoje još snimaka sa još jezivijim detaljima, mada on sam tvrdi da to nije tačno.

Međutim, prijatelji oca pričaju da se na jednom od snimaka vidi kako u spavaću sobu ulazi nepoznati muškarac, a majka svoju decu silom ugurava u kuhinju, zaključava vrata i posle toga vodi ljubav sa njim. Na drugom snimku ona, navodno, vodi erotski razgovor preko video poziva sa nepoznatom osobom dok joj deca spavaju u krevetu sa njom, a kada se jedno od njih dvoje probudi, ona tvrdim predmetom udara dete po glavi.

Ne zna se tačno kada su napravljeni ovi snimci iz spavaće sobe i zašto je A.S. instalirao video nadzor u sopstvenoj kući, ali u leskovačkoj policiji kažu da je prvi put krivičnu prijavu protiv supruge podneo policiji 5. novembra ove godine, istog dana kada je i njegova supruga podnela krivičnu prijavu protiv njega za nasilje u porodici.

– To je bila lažna prijava – tvrdi A.S. za medije, a kao dokaz, pričaju njegovi prijatelji, podneo je snimak na kome se vidi kako, zapravo, njega tuče supruga.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS

POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP