Glas Javnosti

MADAM SVE PRIZNALA! Uhapšene na delu, pala prva presuda za elitnu prostituciju

Hronika
Autor: Glas javnosti

Aleksandra Čikaš, koja je krajem marta uhapšena u velikoj akciji policije i tužilaštva, osuđena je na uslovnu kaznu od godinu dana zatvora.

Aleksandra Čikaš (45), koja je nedavno uhapšena u velikoj akciji policije i Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu zbog sumnje da je podvodila devojke klijentima, odlučila je da prizna da je bila madam!

Kako Kurir saznaje, dve devojke koje je poslala klijentu uhvaćene su na delu, pa je madam priznala krivicu i za manje od 10 dana izrečena joj je i presuda.

-Aleksandra Čikaš uhapšena je pre manje od mesec dana, kada je dvema devojkama koje su radile za nju ugovorila klijenta u jednom stanu u centru Beograda. Ona je kontaktirala s klijentom i ugovorila cenu od 250 evra za sat.

Kako navodi, policija je lisice stavila i Radmili G. i Milici M., koje su radile za madam.

"Dve devojke koje su se bavile prostitucijom privedene su sudiji za prekršaje. One je trebalo da budu saslušane kao svedoci u postupku protiv madam, međutim, kako je ona odlučila da prizna krivicu i sklopi sporazum na osnovu kog je osuđena na uslovnu kaznu od godinu dana zatvora sa rokom provere od tri godine, one će izbeći saslušanje", dodaje izvor i otkriva da je Aleksandri Čikaš, koja je posredovala u prostituciji, izrečena i novčana kazna od 300.000 dinara.

Prema nezvaničnim informacijama, otkriveno je da je osuđena žena klijente ugovarala preko aplikacija za mobilni telefon Vocap, a onda preko Vajbera i Telegrama javila devojkama na koju adresu da idu, kao i da im je za sat klasičnog i oralnog seksa dogovorila po 250 evra za sat.

"Nije ni slutila da je devojke poslala pravo u ruke policije, jer je mušterija zapravo bio policajac, koji je čekao da ih uhapsi", ističe dalje sagovornik pomenutog medija.

Prema njegovim rečima, u stanu madam policija je pronašla i preko 4.000 evra. Novac joj je oduzet jer se sumnja da potiče upravo od posredovanja u prostituciji.

U tajnoj akciji koju je policija vodila sa Prvim i Trećim osnovnim tužilaštvom, prema nezvaničnim informacijama, učestvovao je i prikriveni agent policije.

"Policajac je uspeo da se infiltrira u njihove krugove i od makroa traži da im pošalju devojke, među kojima je bilo i poznatih i nepoznatih. Tako da, iako je većina uhapšenih devojaka u akciji kod sudije negirala krivicu, platile su kazne i puštene su", istakao je izvor.

U akciji na suzbijanju prostitucije, osim Aleksandre Čikaš, podsetimo, uhapšena je još jedna madam, Jelena Jojić, kao i dvojica makroa - menadžer pevačice Kaje Ostojić, Dušan Banjac, kao i unuk Ere Ojdanića, fitnes-trener Nikola Anđelić.

Među devojkama koje su radile za njih, kako je Kurir pisao, privedene su rijaliti učesnica i Plejboj zečica Martina Rajić, kao i bivša mis Jugoslavije Dajana Tripunović.

Prema operativnim informacijama, devojke koje su poznate javnosti za klasičan i oralni seks naplaćivale su i 1.000 do 1.500 evra, dok su za posebne želje klijenti plaćali specijalne cene. Cena za noć sa devojkom nije bila ispod 5.000 evra.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR