Glas Javnosti
posta

OGLASILA SE TRUDNA RUŽICA O AFERI "VIP PROSTITUCIJA": Narkomanke me optužuju da prodajem svoje telo

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Bivša učesnica "Parova" Ružica Veljković kaže da je devojke koje se prostituišu i drogiraju, optužuju da i ona prodaje svoje telo za novac.

-Mene optužuje Marija Halas da se prostituišem, a zapravo ona to radi. Družila sam se sa njom godinama i znala sam kako živi i čime se bavi. Nije mi to smetalo, ali nisam dozvoljavala da me uvuče u njen loš krug, jer imam dete i svoju porodicu i nikada se time ne bih bavila. Živim dobro, imam dobro situiranog muža i to mi nije potrebno. Marija Halas je pokušala da baci ljagu na moje ime jer je ljubomorna i ima prazan život i zbog droge koju često konzumira ne zna šta radi. Ja sam do prekjuče bila u Švajcarskoj i nisam nikako mogla biti sa njom u Makedoniji. Pritom trudna sam po drugi put i ovaj stres ne prija. Ni meni ni bebi - kaže Ružica za Informer.

Ružica Veljković dodaje da već dugo nije u dobrim odnosima sa Marijom.
- Sa Marijom ne komuniciram godinu dana jer smo u svađi tako tako da nisam mogla ni da budem u Makedoniji sa njom. Marija ima dečka koji je pokriva u prostituciji. Daje joj savete pa sada baca ljagu na druge devojke, uključujuci i mene, a zapravo samo sebe prikriva. Ona se čak i drogira. Bila je sa matorcima po splavovima.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR