Glas Javnosti

SPLIĆANKA PROPALA U ZEMLJU: Posle Mateja nestala i njegova drugarica! DEVOJKA U BELOM JE KLJUČ?

Hronika
Autor: Glas javnosti

Splićanka M. S. drugarica nestalog Mateja Periša, kao da je propala u zemlju. P

Nikom se ne javlja na telefonske pozive, niti izlazi iz kuće, a i "obrisana" je potpuno sa svih društvenih mreža na kojima je donedavno bila veoma aktivna.

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, pomenuta devojka, inače sestra Matejevog dobrog prijatelja i dobar poznavalac Beograda, posle pisanja medija o tome da je, na neki način, poslednja imala kontakt sa svojim sugrađaninom, veoma se uplašila i upravo zbog toga zazire od javnosti.

Hrvatski i srpski mediji nedavno su izneli u javnost podatak do kojeg su došli istražni organi, da se Matej Periš, upravo poslednji put čuo sa njom. Prema nekim informacijama, Matej je u noći kada je s drugarima bio u beogradskom klubu "Gotik" sasvim slučajno, "načuo" da je i njegova prijateljica iz Splita u srpskoj prestonici. Zbog toga joj je, navodno, oko 23 sata, poslao SMS poruku, kako bi se videli.

Mlada Splićanka mu, međutim, nije odgovorila na poziv, ni na poruku. Navodno, najpre je rekla da ga nije dobro čula od buke u "Gotiku", a potom da je poruku videla tek sledećeg dana, pišu Novosti.

Prema nezvaničnim informacijama, M. S. je bila u Beogradu mnogo pre nego što je Matej sa prijateljima došao u srpsku prestonicu, gde je želeo da sačeka Novu godinu. Navodno, oni su se i čuli telefonom, ali je M. S. odbila druženje sa Matejem i njegovim drugarima, jer je to bilo isključivo "muško društvo", te nije htela da im smeta.

Ipak, podsećanja radi, u prvim danima nakon što je prijavljen Matejev nestanak, kružio je i jedan snimak, na kojem se u daljini, videla nepoznata devojka u belom.

Ko je ona i da li je, eventualno, imala bilo kakav susret sa Matejem, nepoznanica je. Možda je čak u pitanju i M. S. zbog koje je Matej iz kluba istrčao neobučen iako je napolju bilo veoma hladno, kako bi se videli nakratko?

BONUS VIDEO: SANDA RAŠKOVIĆ - IVIĆ: NAŠ ZDRAVSTVENI SISTEM BAGUJE!

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR