Glas Javnosti

KOMŠINICU IZBO ČETIRI PUTA ZBOG ZAVISTI?! Pančevci progovorili o zločinu: Postao je čudan kad je investitor dao ponudu

Hronika
Autor: Glas javnosti

Duško D. (64) iz Pančeva uhapšen je zbog sumnje da je u subotu nožem nasmrt izbo svoju komšinicu Jelenu S. (77) u dvorištu njene kuće, posle rasprave oko pregovora sa investitorom, jer je navodno smatrao da on treba da dobije isto tri stana kao i žrtva od investitra.

Osumnjični je navodno zločin počinioposle ljubomore i svađe sa žrtvom, koju je krivio da će dobiti više nekretnina nego on.

- Žrtva je od investitora koji je pre nekoliko dana došao da pregovara s njima dao ponudu da za njenu kuću dobije tri stana, dok je osumnjičenom ponuđeno da dobije samo garsonjeru. Druško koji je inače, miran i povučen čovek nije mogao da pomiri, pa je u polsednje vreme postao depresivan i počeo je da pije. Moguće i da ga je zavist uzela pod svoje - kaže sagovornik i dodaje:

- Kada je investitor dao ponudu osumnjičenom i žrtvi počeo je čudno da se ponaša i da mnogo da pije. Toliko da nekad nije znao za sebe.Osumnjičeni je nepozvan došao kod žrtve i s nožem u ruci upao na njen posed.

- Duško sa još jednom komšinicom deli parceli i njima je investitor podelio onoliko koliko misli da oni za to treba da dobiju, dok je sa druge strane ubijena dobila ponudu da za svoju kuću i dvorište dobije tri stana koja bi namenila ćerkama - rekle su komšije i dodale:

- Kobnog dana Duško je iskoristio priliku kada je žrtva otvorila kapiju svog dvorišta komšinici, pa je on uleteo s nožem i izbo je krvnički četri puta. Kada je izbo Jelenu pojurio je ka toj drugoj komšinici koja je, inače, suvlasnica njihovog zajedničkog dela placa, ali je ona uspela da se spasi.

Meštani ovog dela Pančeva navode da je osumnjičeni dan pre zločina delovao normalno.

- Duško verovatno nije imao nameru da ubije komšinicu, jer je dan nakon toga trebalo da radi kod jednog čoveka, koji je kada je policija radila uviđaj došao na bicikli da ga traži. Ko zna šta mu je kvrcnulo u glavi - kažu komšije i dodaju da je osumnjičeni bio građevinski i poljoprivredni radnik.

- Živeo je sam u dve prostorije gde je imao kuhinju i spavaću sobu. Ćerke ubijene žene su skrhane bolom i ne mogu da su ostali bez nje.

Glas javnosti/Kurir

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR