Glas Javnosti

UŽAS U PANČEVU : Komšija ubio komšinicu, oglasio se MUP

Hronika
Autor: Glas javnosti

Sve se odigralo u Ulici Mateje Gubca

Danas se u pančevačkom naselju Margita dogodilo ubistvo kada je komšija ubio komšinicu, piše Blic.

D.D. (64) nožem je usmrtio S.J. (77) zbog komšijskih nesuglasica. Sve se odigralo u Ulici Mateje Gubca.

- On do sada nije imao problema sa zakonom. Živeo je sam, često se odavao alkoholu - kaže izvor "Blica".

Osumnjičeni je uhapšen odmah nakon izvršenja zločina i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

O zločinu se oglasilo i Više javno tuzilaštvo u Pančevu.

- U kući u Ulice Dragutine Ilkića Birte pronađeno je telo J.S. iz Pančeva. Lice D.D. iz Pančeva je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo tako što je istog dana u prepodnevnim časovima lišio života pokojnu J.S. upotrebom noža. Po nalogu ovog tužilaštva određeno je zadržavanje prema D.D. u trajanju do 48 časova, u kojem roku će biti sproveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Pančevu. Dežurna zamenica javnog tužioca je izašla na mesto događaja radi obavljanja uviđaja, naredila je sudsko-medicinsku obdukciju beživotnog tela i preduzela je druge radnje radi prikupljanja dokaza - navode iz Tužilaštva.

Kako tvrde komšije za Telegraf.rs, nisu čule sirene, niti da se u ulici odigralo ubistvo. Dodaju da su se u pomenutoj ulici deca igrala ceo dan.

Oglasio se MUP povodom ubistva u Pančevu: Žena preminula na licu mesta

Policija u Pančevu uhapsila je D. D. (64) iz ovog grada zbog postojanja sumnje da je danas izvršio krivično delo ubistvo, saopštio je MUP. Kako su naveli iz Ministarstva unutrašnjih poslova, sumnja se da je on u kući, nakon svađe, oštrim predmetom zadao više uboda sedamdesetsedmogodišnjoj komšinici koja je preminula na licu mesta. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Pančevu. Podsetimo, zločin se dogodio u pančevačkom naselju Margita u Ulici Mateje Gupca.

Podsetimo, ovo je drugo ubistvo koje se tokom protekla 24 sata dogodilo u Srbiji. Saša I. (46) iz Leskovca, zvani Kapetan uhapšen je zbog sumnje da je sinoć svirepo ubio svoju emotivnu partnerku Gordanu D. (56).

Podsetimo, zločin se dogodio sinoć oko 21 sati u blizini Leskovca i to u kući u kojoj su žrtva i osumnjičeni pomagali gazdi koji je teško bolestan.

Osumnjičeni Saša I. je zverski nakon svađe uzeo kuhinjski nož i bezbroj puta ubo žrtvu po celom telu.

Nakon zločina pozvao je policiju i prijavio se, a nesrećna žena je podlegla povredama.

Sve se odigralo u kući Zorana S., kod kojeg je Gordana povremeno čistila kuću i vodila računa o Zoranu, jer je bolestan čovek.

(Glas javnosti / Telegraf.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR