Glas Javnosti

JEZIVO PONAŠANJE MONSTRUMA DOK JE CELA SRBIJA TRAŽILA DANKU: Išli na posao, delovali su normalno!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot kod Bora, osumnjičen da je saučesnik u ubistvu Danke Ilić (2) za kojom se tragalo 10 dana, posle monstruoznog zločina ponašao se kao da se ništa nije dogodilo.

Према речима извора, од 26. марта, када је девојчица повређена, па све док је полиција није привела, деловао је потпуно смирено и обављао своје уобичајене активности.

- Видели смо га ових дана, ишао је нормално на посао, враћао се са посла. Деловао је нормално, није одавао утисак да је забринут или узбуђен. Буквално нисмо приметили да је другачије него иначе – причају шокирани Злочани.

Додају да Дејан важи за „затвореног момка” и да се није много дружио са комшијама.

- Воли много да попије, то није тајна. Често је био пијан. Међутим, ни на крај памети нам није било да би могао да уради овако нешто. Чак и ако случајно удари дете аутом, зар није хумано и логично да га одвеземо на хитну, а не да га бацимо на депонију?! Не можемо да верујемо какав је то мозак – у чуду причају мештани Злота.


(Фото: Приватна архива) 

Мештани борског села Лука, где је ухапшен Срђан Јанковић (50), који је био за воланом „фијата” смрти, кажу да су згрожени оним што им је комшија урадио.

- До пре годину дана важио је за поштеног човека, али је пре годину дана почео да трчкара по селу и свашта се причало о њему. Како смо чули, прошло је откако га је напустила супруга – каже мештанин села Луке и додаје:

– Последњих дана, откако је Србија кренула у потрагу за несталом Данком Илић, он не излази из куће. Седео је испред сеоских дућана, а последњих десетак дана нико га тамо није видео, што нам је било чудно, јер је то била његова свакодневица. Мислили смо да је то зато што је негде отпутовао, али пре неки дан смо га видели како иде на посао.

Мештани два борска села кажу да не знају која би казна била адекватна за оно што су њихове комшије урадиле.

– Сада им је и смртна казна мала – слажу се сви.



Mišljenja i stavovi u ovom tekstu nisu nužno stavovi redakcije "Glasa javnosti"

Глас јавности/К04С

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR